praegune kellaaeg 19.06.2025 00:39:15
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
austin2009
HV vaatleja
|
10.05.2010 22:21:08
No Signal |
|
|
Kui mängu mängida siis mingi ajapärast lööb ette kirja no signal ja siis tuleb teha restart arvutile.
Arvuti on 2 korda käinud paranduses juba ja on emaplaat jms ära vahetatud, äkki jälle selle viga.
Ja settingud pole max peal, on pandud normaalselt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
10.05.2010 22:29:18
|
|
|
Võimalik, et videokaart kuumeneb üle ja paneb pildi tasku.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
davy73
HV vaatleja
|
11.05.2010 19:56:33
|
|
|
Mul sama asja juhtunud, aga seda ainult mõningate mängude puhul (dirt 2; sims 3). Umbes tunni jagu saab mängida ja siis "no signal", arvuti freezib ning viimati kõlanud sound jääb "loopima". Seda esineb siiski suht harva, aasta jooksul ehk ette tulnud ~15 korda. Teiste arvutis olevate mängude (gta 4; shift; saboteur; just cause 2 jne.) puhul pole "no signal" efekti kordagi ette tulnud. Kaardi temp tõuseb maks 80 kraadini, nii et kuumuses vast asi pole. Ise kahtlustan lahjat toidet (noname 350w; kaart hd4670; soovitatav psu 400w). Lähipäevil saabub uus kaart ja toide, eks näis kas siis edaspidi ka antud jama esineb.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|