Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
inc
HV veteran

|
01.05.2010 03:23:13
windows 7 plaadilt ei boodi üles-- must ekraan & hiire kursor [LAHENDATUD] |
|
|
press any key to boot from cd -> windows is loading files -> windowsi helendav ikoon -> must ekraan ja hiire ikoon- siit ei liigu mitte kuhugi edasi.
Milles probleem? Olen teinud clear CMOSi, laadinud emaplaadi tehaseseadeid, tõstnud DVD romi pesaseid ümber, kuid tulemus on sama- must ekraan + liigutatav hiire ikoon.
on kellelgi ideid/soovitusi?
viimati muutis inc 01.05.2010 16:17:12, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
01.05.2010 06:51:08
|
|
|
esimene idee on see, et pane emaplaadi kohta siia midagi kirja.
Ma ei saanud näiteks MSI mingi P4 aegse moboga ka W7 peale.
_________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee |
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
ikruusa
HV kasutaja
|
01.05.2010 07:17:34
|
|
|
Sarnane probla oli ühe massinaga, kus oli Core i5 ja P55 Gigabyte plate. Pigem oli diagnoosiks, et Samsungi DVD seade ei loe lihtsalt plaati välja. Tegi ikka sellist häält nigu oleks viimanegi arunatuke kadunud. Peale loendamatuid reset'e/ejecte läks lõpuks õnneks. Kahjuks ei mäleta enam, et mis staadiumis täpselt see tõrge tekkis (kas tuli mingi logo ette või mitte).
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
01.05.2010 08:13:29
|
|
|
Ma olen ka kunagi sedasi maadelnud vii Vista kui ka WIN7 plaatidega kui nad beta ja rc olid. Ka mod plaatidega oli ka kunagi probleem. Põhjus lihtne kui tuli mõnda muud toorikut kasutada või plaat polnud lukus peale burnimist. DVD drive oli kah iganenud.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
01.05.2010 16:18:04
|
|
|
Nii, jooksutasin HDD diagnostika ning andis veateateid. Uus ketas sisse ja töötab nii nagu peab
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|