Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Probleem Fujitsu amilo M 7440-ga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kreeman1
HV kasutaja
kreeman1

sõnum 14.03.2010 01:01:44 Probleem Fujitsu amilo M 7440-ga vasta tsitaadiga

Probleem selles et läppar pillub "sinist surma"
seda alguses kui formatit üritasin teha ja nüüd kui wini install kuskil 40% juures on.
Algselt arvasin et on ketas õhtal aga uue kettaga sama asi.
Teine variant mis arvasin,et äkki viga mäludes- vahetasin ka mälud ära sama asi.
Siis sain teada,et asi võib biosis olla -et seda uuendada vms.. noja sain siis fujitsu kodulehelt sellele biosi,kärsatasin plaadile ja söötsin arvutile ette.. mingi valemiga tuli ka flashimine ette.. ( kui õieti asi sai ei kujuta ette )
Ja siis nüüd täna kuulsin sellisest asjast nagu,et viga võib peittuda "SILLIKIVIDES" et need tuleks äkki üle joota ( ja sellega seoses ka ... RwFlow ?! )

Ühesõnaga ma oleks supertänulik kui :
1. Keegi viitsiks seletada kuidas 100% õieti bios iuuendada ( commandid jne)
2. Kui keegi mõistis mis asjad on sillikivid ja rwflow.. ja põhimõtteliselt seletaks ära kus need asuvad .. jne jne .. sest Põhimõtteliselt tuleks ma vast ise ka jootmisega toime.
Üle üldse kõik soovitused on väga oodatud
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.03.2010 01:07:09 vasta tsitaadiga

Lihtne - kui vaatad hoolega oma platet, siis n2ed, et osadel "klotsidel" on yhendused "kivi" ja emaplaadi vahel ning Reflow on tehniline lahendus, millega taolisi yhendusi l2bi kuumutatakse.

Otsi internetist m2rks6nad BGA ja Reflow ning Reballing yles, siis saad ehk rohkem sotti.

Postitatud mobile device
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
robema
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.03.2010 12:36:48 vasta tsitaadiga

tsitaat:

seda alguses kui formatit üritasin teha ja nüüd kui wini install kuskil 40% juures on.
Teine variant mis arvasin,et äkki viga mäludes- vahetasin ka mälud ära sama asi.
Siis sain teada,et asi võib biosis olla -et seda uuendada vms.. noja sain siis fujitsu kodulehelt sellele biosi,kärsatasin plaadile ja söötsin arvutile ette.. mingi valemiga tuli ka flashimine ette.. ( kui õieti asi sai ei kujuta ette )
Ja siis nüüd täna kuulsin sellisest asjast nagu,et viga võib peittuda "SILLIKIVIDES" et need tuleks äkki üle joota ( ja sellega seoses ka ... RwFlow ?! )

Super, lihtsalt pole sõnu icon_rolleyes.gif . Minu inseneri mõistus keeldub arusaamast selliste tegevuste kirjendamisest ja kasutatud terminoloogiast. Kas lugupeetud teema algataja on sülearvutite remontija ja/või elektroonika insener, et räägib julgelt sülearvuti emaplaadi jootmisest, teadmata, milleks ja kuidas toimib BIOS ? Antud olukorras olen 99,9% kindel, et varsti on see arvuti juppideks müügiks kirjeldusega - emaplaat rikkis, kõik muu töötab, remondis pole käinud icon_rolleyes.gif Kõige olulisem soovitus - vii kiirelt arvuti remonti kohta, kus on kvalifitseeritud personal, ehk saab selle veel korda.

kreeman1
HV kasutaja
kreeman1

sõnum 14.03.2010 13:11:15 vasta tsitaadiga

robema kirjutas:
tsitaat:

Super, lihtsalt pole sõnu icon_rolleyes.gif . Minu inseneri mõistus keeldub arusaamast selliste tegevuste kirjendamisest ja kasutatud terminoloogiast. Kas lugupeetud teema algataja on sülearvutite remontija ja/või elektroonika insener, et räägib julgelt sülearvuti emaplaadi jootmisest, teadmata, milleks ja kuidas toimib BIOS ? Antud olukorras olen 99,9% kindel, et varsti on see arvuti juppideks müügiks kirjeldusega - emaplaat rikkis, kõik muu töötab, remondis pole käinud icon_rolleyes.gif Kõige olulisem soovitus - vii kiirelt arvuti remonti kohta, kus on kvalifitseeritud personal, ehk saab selle veel korda.

Lp.Eelmine postitaja: Ei ole sülearvutite remontija ega el. insener , vaid üritan omal käel asjaga toime tulla rahakotti tühjendamata. Ilmselgelt hindasin ma oma võimeid üle ja veelgi ilmselgem on see,et ma ei lähe omakätega plaadikallale asja veel hullemaks tegema, vaid üritan siiski jääda tarkvara poolele lootes asi saada nõuannetega korda.
Niiet nagu öeldud siis igasugused nõuanded mida teha on väga teretulnud?!
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.03.2010 15:50:19 vasta tsitaadiga

kreeman1: Alusta siis sellest, et puhastad oma läppari sissekogunenud, paksust tolmuvaibast puhtaks ning vaatad seejärel, et kuidas töötab.

Tundub küll, et see kast on silmini tolmu täis, temperatuurid on "taevas" ja kinnijooksmine järgneb kinnijooksmisele.
-----------------------------------
Ja veel - kas sellele oled mõelnud, et kui remondi arvelt "raha kokku hoiad" , siis kulub sul hiljem seda kõvasti rohkem uue läppari ostmisel. icon_wink.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
kreeman1
HV kasutaja
kreeman1

sõnum 14.03.2010 15:56:52 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
kreeman1: Alusta siis sellest, et puhastad oma läppari sissekogunenud, paksust tolmuvaibast puhtaks ning vaatad seejärel, et kuidas töötab.
Tundub küll, et see kast on silmini tolmu täis, temperatuurid on "taevas" ja kinnijooksmine järgneb kinnijooksmisele.
-----------------------------------
Ja veel - kas sellele oled mõelnud, et kui remondi arvelt "raha kokku hoiad" , siis kulub sul hiljem seda kõvasti rohkem uue läppari ostmisel. icon_wink.gif

Ei usu hästi tolmust..aga mine tea, Äkki tõesti ongi nii, proovin järele.
Einoo.. Lõppudelõpuks peab niikuinii uue ostma,ega sellest pääse üle ega ümber icon_lol.gif
tänud.
tagasi üles
Davids
HV vaatleja

sõnum 27.04.2010 09:46:29 Davids vasta tsitaadiga

Tere kõik,

tsitaat:
2. Kui keegi mõistis mis asjad on sillikivid ja rwflow.. ja põhimõtteliselt seletaks ära kus need asuvad .. jne jne .. sest Põhimõtteliselt tuleks ma vast ise ka jootmisega toime.

.........................................................................................................................................
sa peaksid "BIOS" kirjaniku jaoks oma lahendus.

Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 27.04.2010 12:59:42 Re: Davids vasta tsitaadiga

Davids kirjutas:
Tere kõik,

tsitaat:

.........................................................................................................................................
sa peaksid "BIOS" kirjaniku jaoks oma lahendus.

Mida see kommentaar võiks tähendada???
Aru ma ei saa....

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Probleem Fujitsu amilo M 7440-ga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.