Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  WORDPRESS ja sellega seonduv märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4 ... 20, 21, 22  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
keevitaja
AM 10 aastat
keevitaja

liitunud: 05.11.2001




sõnum 14.03.2011 17:07 vasta tsitaadiga

kuidas seda seletada, et avalehel loopi sees osadel postitustel ei näidata kuupäeva?

<?php the_date('l j F Y'); ?>

samas kui minna sama postituse single peale, siis sama the_date funktsiooniga jälle näitab. keegi oskab seletada?

_________________
Hinnavaatlus ei ole koht arvamuse avaldamiseks!
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 40
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Taavi_R
HV Guru
Taavi_R

liitunud: 30.09.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.03.2011 19:05 vasta tsitaadiga

tupsuke kirjutas:
ma ei suuda kuidagi wordpressile selgeks teha, et ta kuvaks lehekülgedest (pages) ainult esimese taseme ja ülejäänud puud mitte.. (seda tahaks siis kuvada sidebaris olenevalt kas pealehest hargneb midagi edasi või ei ja see ka toimib) wp-ks on uusim, 3.1 vist oli....

<?php wp_list_pages('title_li=&depth=1' ); ?> - selle peale aga kuvatakse kogu puu kuigi manuali lugedes nagu võiks ainult 1 level nähtavale tulla...

exclude-ga id-sid listi ajades kah ei toiminud ...

oskab keegi midagist kosta ?

Proovisin, töötab selline variant:
<?php wp_list_pages('depth=1&title_li=' ); ?>

_________________
Kodulehed ja internetiturundus
Soodne raamatupidamine
O: Nintendo Gameboy mänge
Kommentaarid: 166 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 4 :: 147
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mannie
HV vaatleja

liitunud: 09.03.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.03.2011 23:20 vasta tsitaadiga

Tekkis selline küsimus, et kas on võimalik muuta WordPressis kasutatavat kalendrisüsteemi ja ajaarvamist? Soov on kasutada "tavalise" kalendri ja ajaarvamise asemel sirvikalendrit, kus aastaid nummerdatakse alates Billingeni katastroofist. Kuidas seda teha?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
keevitaja
AM 10 aastat
keevitaja

liitunud: 05.11.2001




sõnum 15.03.2011 05:56 vasta tsitaadiga

keevitaja kirjutas:
kuidas seda seletada, et avalehel loopi sees osadel postitustel ei näidata kuupäeva?

<?php the_date('l j F Y'); ?>

samas kui minna sama postituse single peale, siis sama the_date funktsiooniga jälle näitab. keegi oskab seletada?


ise küsin, ise vastan: get_the_date tuleb echoda!

_________________
Hinnavaatlus ei ole koht arvamuse avaldamiseks!
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 40
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

liitunud: 06.11.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.03.2011 14:49 vasta tsitaadiga

Küsimus eelkõige inimestele, kes Zone hostingus Wordpressiga majandavad. Nimelt saatis eile Zone mulle kirja, et nende automaatne viirustõrjerobot on avastanud minu kontolt kaks viirusega nakatatud faili ja viitab kahele WP theme failile. On keegi veel sellise probleemiga kokku puutunud ja oskab midagi tagamaadest kosta? Mulle teadaolevalt ja näha oleva info järgi on need failid eelmise aasta aprillist saadik muutumatult seal serveris istunud ja pole probleemi tekitanud. Zone pihta kirjutan ise praegu kirja, et uurida, mis nemad kostavad.

Zone poolt saadetud info viiruse kohta: http://www.upload.ee/files/1192667/infected_files.html.html.

_________________
Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
keevitaja
AM 10 aastat
keevitaja

liitunud: 05.11.2001




sõnum 15.03.2011 17:06 vasta tsitaadiga

mul zones mitmeid asju istumas wp peal. pole sellist kirja saanud.

kas selles themis on iframed?

jään huviga zone vastust ootama!

_________________
Hinnavaatlus ei ole koht arvamuse avaldamiseks!
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 40
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
aarnet
HV kasutaja
aarnet

liitunud: 07.07.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.03.2011 20:37 vasta tsitaadiga

Fukiku, Zonega pole siin miskit tegemist, sul lihtsalt ongi kahtlasest kohast tõmmatud themed kasutusel. See viirus pole kuigi ohtlik, ta lihtsalt lisab lehele mõned lingid.

Eemalda failist wp-content/themes/art-studio/footer.php read 21 kuni 28 ja siis ongi viirus läinud.

Nature nimelisi teemasid on nii palju, et ma seda nakatunut kiire otsinguga ei leidnud aga tõenäoliselt on ka selles midagi analoogset.

Kui ise lõpuni matsu ei jaga, siis taskuks teemasid tõmmata ainult wordpress.org saidilt. Sealsed themed ja pluginad on spetside poolt kontrollitud ja saasta ei sisalda.

_________________
-- Aarne bloog --
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 22
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

liitunud: 06.11.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.03.2011 12:29 vasta tsitaadiga

aarnet kirjutas:
Fukiku, Zonega pole siin miskit tegemist, sul lihtsalt ongi kahtlasest kohast tõmmatud themed kasutusel. See viirus pole kuigi ohtlik, ta lihtsalt lisab lehele mõned lingid.

Eemalda failist wp-content/themes/art-studio/footer.php read 21 kuni 28 ja siis ongi viirus läinud.

Nature nimelisi teemasid on nii palju, et ma seda nakatunut kiire otsinguga ei leidnud aga tõenäoliselt on ka selles midagi analoogset.

Kui ise lõpuni matsu ei jaga, siis taskuks teemasid tõmmata ainult wordpress.org saidilt. Sealsed themed ja pluginad on spetside poolt kontrollitud ja saasta ei sisalda.
Põnev, minu google-fu ei leidnud antud info põhjal mingit viidet sellele, millega selle viiruse näol tegemist on. Äkki jagad viidet, et misasi see siis on, mis neis failides valesti on? Põnev on igatahes see, et need failid alles nüüd, pea 11 kuud pärast nende üleslaadimist, Zone robotile hambusse jäid. Last modified aeg on neil failidel sama, mis kõigil ülejäänutel, seega mingi pahalane hiljem ei ole nende kallal käinud või vähemalt selline mulje jääb.

Huvipärast otsisin selle art-studio üles nüüd ise ka uuesti ja vaatasin sisse. Mõnusalt primitiivne reklaam on sinna sisse häkitud base64 kodeeringu ja eval'iga thumbs_up.gif. Eval siis ajab robotil karvad turri?

Igatahes, vaatame, mis Zone ise asjast kostab - kiri nende poole läks alles vist pärast tööpäeva lõppu teele, nii et ilmselt kuulen neilt homme, misvärk on ja saan failidele uuesti ligi (robot korjas mult kurjade failide ligipääsu ka ära).


============= EDIT ===========

Sain Zone käest ligipääsu failidele tagasi ja tõstsin oma masinasse uurimiseks. Mõlema "viirusega" faili puhul tundub, et oligi probleemiks see, et oli failis olemas mingi eval konstruktsioon, mida tubli theme'i autor mingite reklaamilinkide kuvamiseks kasutas. eval'i sisse minev kood oli kodeeritud-pakitud base64, rot13 ja gzip meetoditega. nature theme's oli üks kahest evalist mõnus matrjoška - pakkimist oli 20-30 korda järjest rakendatud koodile, jube tüütu oli seda lahti harutada. Pettumus oli päris suur, kui sellest ikka ainult reklaamlingid välja koorusid... icon_razz.gif Lootsin, et äkki ma leian midgi sama ägedat: http://dow.ngra.de/2008/11/04/script-kiddies-have-awesome-tools/ .

art-studio footer.php:
Spoiler Spoiler Spoiler

nature footer.php:
Spoiler Spoiler Spoiler

_________________
Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tupsuke
HV vaatleja

liitunud: 10.03.2003




sõnum 18.03.2011 15:33 vasta tsitaadiga

Taavi_R, sain tööle. Tundub, et probleem oli selles, et muutsin template ja tõin selle lehtede menüü kuvamise header.php failist index.php-sse. Teoorias peaks ta seal ka toimima aga praegu miskipärast mitte. header.php failis olles töötab nüüd nagu vaja.

WP themed ja pluginad tunduvadki olema jah üsna suured viiruseohud. Plugina install läbi wp admin poole on tehtud jube mugavaks aga samas võib pahatahtlik kood oi kui lihtsalt enda serverisse tulla. Ja pluginaid on wp-l üldjuhul vaja, pm ma ütleks, et wp ongi üks plugina kollektsioon kui sellega midagi veidi keerukamat üritada arendada. Pole uurinud, äkki on olemas ka plugin mis teistest pluginatest viirust otsib icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif

_________________
´==================='

tups
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
aarnet
HV kasutaja
aarnet

liitunud: 07.07.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.03.2011 14:54 vasta tsitaadiga

tupsuke, Kui sa tõmbad oma pluginad automaatse installeri kaudu (st. wordpress.org kaudu), siis võid muretu olla. Muretsema ei pea ka siis, kui themed samast allikast tulevad. Jama võivad sisaldada ainult kolmandate osapoolte pluginad ja themed.
_________________
-- Aarne bloog --
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 22
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
keevitaja
AM 10 aastat
keevitaja

liitunud: 05.11.2001




sõnum 27.03.2011 19:41 vasta tsitaadiga

mul tekkis selline jama, et jquery ei tööta firefoxis. IE ja chrome on ok. mis krdi jama see olla saab?
_________________
Hinnavaatlus ei ole koht arvamuse avaldamiseks!
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 40
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
raitl
HV veteran


liitunud: 20.01.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 27.03.2011 19:49 vasta tsitaadiga

keevitaja, mis firebug räägib?
Kommentaarid: 165 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 147
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
keevitaja
AM 10 aastat
keevitaja

liitunud: 05.11.2001




sõnum 28.03.2011 06:23 vasta tsitaadiga

$ is not defined

jQuery puhul sama lugu!

ja mis on kah pull, et firefoxis ei saa sortsust jqueryt lahti kah klikata!

ja kusjuures otse jquery lehelt toimib!

<script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-1.5.1.min.js"></script>


EDIT: ma ei tea kuidas mul on õnnestunud see tekitada, aga tuntakse ära mingi.js aga mitte mingi.asi.js
ehk siis mitu punkti kohaliku faili nimes olla ei tohi...

_________________
Hinnavaatlus ei ole koht arvamuse avaldamiseks!
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 40
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

liitunud: 21.09.2002




sõnum 28.03.2011 09:59 vasta tsitaadiga

Tere. Kuidas saab WP sisu uudiste stiilis - alajaotuses kuvatakse lingid ja vajutades sisu. Esimene mõte teha iga 'uudise' jaoks eraldi leht ja lisada käsitsi alajaotuse lehele püsilingiga viide. Kindlasti on miski parem lahendus?
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
D3ff
HV kasutaja
D3ff

liitunud: 14.01.2007




sõnum 28.03.2011 10:48 vasta tsitaadiga

JOKKER666 kirjutas:
Tere. Kuidas saab WP sisu uudiste stiilis - alajaotuses kuvatakse lingid ja vajutades sisu. Esimene mõte teha iga 'uudise' jaoks eraldi leht ja lisada käsitsi alajaotuse lehele püsilingiga viide. Kindlasti on miski parem lahendus?

Teed WPs postitusi nagu tavaliselt. Settings > Reading alt märgid ära "For each article in a feed, show summary" Lingile vajutades kuvatakse postitust üksinda.

Kindlasti pole mõtet hakata iga uudist eraldi lehele (Page) tegema ja käsitsi linkima. Nii kaob WP mõte täiesti ära ju.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

liitunud: 21.09.2002




sõnum 28.03.2011 21:52 vasta tsitaadiga

Aga kas on võimalik teha postitusi mitmele lehele?
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Märt.
HV Guru
Märt.

liitunud: 17.01.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.03.2011 16:59 vasta tsitaadiga

Miks mitte kasutada selleks kategooriaid? Siis hea lihtne linnukesi laduda.
_________________
Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

liitunud: 21.09.2002




sõnum 29.03.2011 17:42 vasta tsitaadiga

Jõudsin jah lõpuks selleni. Nüüd selline mure, et mul eri lehtedel erinev taust. Kuidagi vaja saada, et eri kategooriatel oleks erinev taust.
Loeb dokumentatsiooni.
Aga pm kas õige tee oleks kasutada sellist lahendust, et nupul on vastava kategooria link:
?category_name=kategooria
Sellega saab juba kasutada

if($_GET("category_name") == kategooria){
ja määran siin siis stiili
}
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
keevitaja
AM 10 aastat
keevitaja

liitunud: 05.11.2001




sõnum 30.03.2011 16:26 vasta tsitaadiga

kuidas saaksin featured image title ja descriptioni loop sees kätte?
_________________
Hinnavaatlus ei ole koht arvamuse avaldamiseks!
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 40
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

liitunud: 21.09.2002




sõnum 01.04.2011 00:49 vasta tsitaadiga

Kas/kuidas saab postituses kätte kategooria?
single_term_title() ei tööta postituses..
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
keevitaja
AM 10 aastat
keevitaja

liitunud: 05.11.2001




sõnum 01.04.2011 10:16 vasta tsitaadiga

the_category()

loe manuali selle kohta. arvesta, et võib olla ju rohkem kui 1 kategooria!

_________________
Hinnavaatlus ei ole koht arvamuse avaldamiseks!
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 40
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

liitunud: 21.09.2002




sõnum 01.04.2011 12:43 vasta tsitaadiga

Oleks vaja seda infot php koodis kasutada. the_category() ei saa nagu kasutada selleks. Praegu lahendasin asja nii, et lisasin postituste nimekirja lehel linkidele GET infosse selle. Kategooria lehel töötab single_term_title().
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

liitunud: 06.11.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.04.2011 13:02 vasta tsitaadiga

JOKKER666 kirjutas:
Oleks vaja seda infot php koodis kasutada. the_category() ei saa nagu kasutada selleks. Praegu lahendasin asja nii, et lisasin postituste nimekirja lehel linkidele GET infosse selle. Kategooria lehel töötab single_term_title().
Isegi mina, kes ma WP-st midagi ei tea, võtsin lahti kõnealuse funktsiooni (the_category) info lahti manualist, lugesin natuke ja klikkisin seotud viidete alt järgmisele lingile (get_the_category). Tundub nagu täpselt see olevat, mis sind huvitab, kas pole?
_________________
Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

liitunud: 21.09.2002




sõnum 01.04.2011 22:12 vasta tsitaadiga

Rahune. Tänud igatahes! Lugesin küll the_category osa läbi, aga see related osa miskipärast jäi 2 silma vahele.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Magic
HV Guru
Magic

liitunud: 28.12.2001




sõnum 02.04.2011 19:17 vasta tsitaadiga

Probleem järgmine: Footer koodis istub järgmine läbu: "Email marketing" ja link sellele lehele. Lihtsalt kustutada ei saa kuna see kujul:

<?php eval(base64_decode('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'));?>

näen küll sellist asja: <a href="http://www.email-unlimited.com/email-marketing.html" title="Email marketing">Email marketing</a> , aga selle kustutamine laseb kujunduse kokku...

äkki keegi oskab anda soovitusi kuidas asi puhtaks saada thumbs_up.gif
Kommentaarid: 216 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 186
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  WORDPRESS ja sellega seonduv mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4 ... 20, 21, 22  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.