praegune kellaaeg 20.06.2025 00:34:18
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Jääkaru17
HV vaatleja
|
01.11.2010 21:47:34
Abi |
|
|
Tere , oleks vaja abi oma feigi iphonega , on kellelgi aimu kas eestis keegi tark tegeleb siukeste asjadega või siukeste telefonidega kuna mul oleks vaja laadija juhet. Ei saanud kaasa seda kuna vend saatis välismaalt vaid telefoni ja juhet ei andnud. Ei oska öelda mis telefoni firma vms on kuna aku taga kus tavaliselt on mingigi tekst , seal ei ole midagi. See telefon on koopia või kloon iphone 3g-st.
Aitäh igasuguse abi eest
|
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
01.11.2010 22:36:01
|
|
|
No alustaks klooni margi ja mudeliga ikkagi. Neid on ju mustmiljon. Raske guugeldamise töö vaja ette võtta. Aku peal olevad kirjad võivad ka aidata. Lahti võid ka kruvida asja või lasta kruvida. Või pilt laadimispesastki oleks abiks.
Profülaktika mõttes võib telefon näpuvahel ka mõnest elektroonikapoest ja -parandusest läbi astuda.
Kuid tõenäoliselt ei vääri selle junniga enda vaevamine eriti küünlaid.
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jääkaru17
HV vaatleja
|
01.11.2010 22:58:44
|
|
|
olen lahti teinud ja teada olen saanud seda , et on dual sim , saab lisada juurde micro SD kaardi ja kõik , mingit texti aku all nagu mõningatel pole. teada sain ka selle et aku on li-ion battery 1800mAh 3.7V ja pilte võin ka lisada. laadija ots on nagu ipodil kuid läheb minu telefoni tagurpidi sisse kui saate aru kui ei ole võimalik (arvatavasti polegi) siukest laadijat eestist leida siis kas keegi teab kuidas seda akut telefoni väliselt laadida ? nagu paneks aku laadijasse ja stepslisse nagu patareisi vms saab laadida , aitäh abi eest
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
02.11.2010 15:06:40
|
|
|
Tee sellest laadija pesast pilt. Kõige lihtsam.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|