praegune kellaaeg 21.06.2025 22:17:28
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ErkiT
HV kasutaja
|
07.04.2010 17:31:25
Wordpressi teise lehe alla mitu posti |
|
|
Hei!
Olen hädas blogi süsteemiga. Home lehel saab lihtsalt mitu posti postitada, aga uue lehe alla saab vaid ühe postituse teha. Tahaksin sama mitme postituse võimalust luua ka uue lehe alla.
Sirvisin selliseid linke Google vahendusel: http://wordpress.org/support/topic/267056 (haakub minu murega) ja see http://codex.wordpress.org/Pages#A_Page_of_Posts
Praegu siis ongi selline mure, et saan mitu postitust kronoloogilises järjekorrad kuvada vaid esilehel, aga oleks vaja mitu postitust kuvada ka teise loodud lehe all.
Home lehe mitme posti kuvamise viis oleks vaja saada ka multiple lehe alla. Ma ei kujuta ette ka kuidas seda teha, keegi ehk tunneb asja paremini ja juhendab/aitab? Oleksin väga tänulik.
Kasutusel skin colorpaper, mis asub: siin.
viimati muutis ErkiT 28.04.2010 08:08:51, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
aarnet
HV kasutaja

|
09.04.2010 15:43:35
|
|
|
Teed enda isikliku lehe malli (custom page template) ja näitad seal täpselt seda, mida vajalikuks pead.
Küsimus on ilmekas näide sellest, miks ei tasu eestikeelset softi kasutada. Mul kulus jupp aega mõistmisele, et "uue lehe alla" tähendab "page".
_________________ -- Aarne bloog -- |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
16.04.2010 14:21:02
|
|
|
aarnet kirjutas: |
Teed enda isikliku lehe malli (custom page template) ja näitad seal täpselt seda, mida vajalikuks pead. |
Jah, see on üks võimalus.
Aga teine võimalus on teha lisakategooria. Ja vajalikud postitused selle alla. Esilehel määrad
ära, et näitab ainult 'esilehe' kategooria postitusi ja teisel lehel 'teise' kategooria omasid.
_________________ raamatupidamine | laadakalender |
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
ErkiT
HV kasutaja
|
16.04.2010 17:44:40
|
|
|
Taavi_R kirjutas: |
aarnet kirjutas: |
Teed enda isikliku lehe malli (custom page template) ja näitad seal täpselt seda, mida vajalikuks pead. |
Jah, see on üks võimalus.
Aga teine võimalus on teha lisakategooria. Ja vajalikud postitused selle alla. Esilehel määrad
ära, et näitab ainult 'esilehe' kategooria postitusi ja teisel lehel 'teise' kategooria omasid. |
Huh, selliseid asju nagu kategooriaid ma ei leia. On rubriigid, aga ma ei saa üldse nüüd aru kuidas ma vajalikud postid sinna teise lehe alla saan suunata ja esilehel mitte näidata. Kus kohast täpsemalt ma seda muutma peaksin? Mul on täiesti lamms olla
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|