praegune kellaaeg 21.06.2025 07:11:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
knoppix
HV kasutaja

|
27.04.2010 19:03:58
Näpunäiteid localhostis pesitsevale FTP'le ligipääsemiseks välisvõrgust? |
|
|
Tere, vabandan kui on selline teema juba kuskilt läbi käinud, kuid oma mõistusega (ilmselt googeldan natukene mööda) enam hakkama ei saa. Nimelt on tegemist koolipraktika ülesandega mille kallal olen juba päevi pead murdnud.
1) Vaja luua ftp server millele saaks webbrowserist registreerida kasutaja ning koheselt sellele ka ligi pääseda. [Lokaalvõrgus töötab]
Ilmselt oleks ka lihtsamaid viise olnud, kuid sai FileZilla serveri jaoks veebi registreerimisvormi php script kirjutatud mis lisab kasutaja servers.xml faili. |
2) Sama kasutajaga peab olema võimalik ka ligipääs teistest võrkudest läbi veebibrowseri (kaughaldus). Aitaks märksõna "firewall passthrough"?
- Siinkohal jookseb mul juhe kokku, pärast mitmeid tunde ei oska mõelda enam ilmselt.
Dünaamiline DNS? See ilmselt nõuab portide suunamist, kuid lokaalvõrgu ruuterile ligipääs puudub. On öeldud, et saab ka ilma ruuterit confimata, kuid pole aimugi kuidas seda korrektselt googlest otsida "siis tuleb veel midagi lisaks teha - pole aimugi mida"
Viheks on öeldud, et samal baasil nagu network mängud töötavad... Silmeette lõi Hamachi mis kasutab zero-conf vpn ühendust, kuid kas on web acces ja kuidas üldse useri info salvestub?
LogMeIn on ka tore programm, ilmselt saaks ka automaatse user registreerimise scripti tehtud, kuid see ainult remote desktop baasil, mitte failipõhine.
Ühesõnaga, mul on kuul totaalselt koos.
Ei otsi how-to'd või valmis lahendust, lihtsalt ehk mõni näpunäide kuidas soovitut saavutada, mida/kuidas googlest otsida, millele tähelepanu pöörata?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|