Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Skype’i värskeim uuendus iPhone’ile pakub 3G kõnesid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.05.2010 12:53:18 Skype’i värskeim uuendus iPhone’ile pakub 3G kõnesid vasta tsitaadiga

link :: Skype

Luksemburg, 31. mai 2010 – Skype’i uus iPhone’i rakendus võimaldab kasutajatel teha ja võtta vastu Skype’ilt Skype’ile kõnesid, helistada rahvusvaheliselt mobiilile või lauatelefonile ning teha seda kõike väga soodsate hindadega esmakordselt üle 3G andmeside. Skype’ilt Skype’ile kõnesid saab 3G võrgus teha tasuta kuni 2010. aasta lõpuni*, mil lõpeb testperiood. Täpsemat infot teenuse hinna kohta 2011. aastal kavatseb Skype avaldada lähikuudel. Samas rõhutas ettevõte, et 3G kõnede hinnakujunduses lähtutakse eesmärgist pakkuda klientidele parimat väärtust. Samuti ei muutu tasuliseks üle Wifi-võrgu tehtavad Skype’i kõned.

„Skype’i 3G võimalus on iPhone’i kasutajate poolt enim küsitud uuendus. Selle läbi muutub Skype veelgi mobiilsemaks,“ ütles Russ Shaw, Skype’i mobiililahenduste ärisuuna juht. „Skype’i saab nüüdsest kasutada hoolimata sellest, kas iPhone’i asukohas on Wifi võrk või mitte. Tänu sellele saab teha tasuta või väga soodsa hinnaga Skype’i kõnesid ükskõik kus ja millal üle maailma.“

Lisaks 3G võimalustele pakub rakendus Skype iPhone’ile järgmiseid uuendusi:

Skype’ilt Skype’ile kõnede parem helikvaliteet, mis on võrreldav CD-de helikvaliteediga;
uuendatud kõnekvaliteedi indikaator, mille abil saab valida parima hetke helistamiseks;
kiirem käivitumise aeg;
kiire ligipääs klahvistikule seadme ekraanil.

Uuendus sobib seadmetele nagu iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPod touch ja iPad. Skype’i kasutamiseks on vajalik operatsioonisüsteem iPhone OS 3.0 või selle uuemad versioonid.

Helistamisfunktsioon on täna olemas järgmistel Apple’i seadmetel: iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS ja 2. generatsiooni iPod touch. iPod touchi kasutamiseks on vajalik mikrofoniga peakomplekt.

Skype iPhone’ile rakendust saab iPhone’ile ja iPod touchile tasuta laadida App Store’ist või lingilt www.skype.com/go/iphone.

* võib lisanduda operaatori andmeside teenustasu.

Skype on tarkvara, mis pakub ülemaailmset suhtlemisvõimalust. Miljonid eraisikud ja ettevõtted teevad Skype’i abil tasuta hääl- ja videokõnesid, peavad tekstivestlusi ja vahetavad omavahel faile. Tänu soodsatele kõnehindadele kasutatakse Skype’i ka laua- või mobiiltelefonidele helistamiseks. Skype’i saab allalaadida arvutisse või mobiiltelefoni koduleheküljelt www.skype.com

Skype’i ja Skype’iga töötavate seadmete kasutamiseks on vajalik lairiba-internetiühendus. Skype ei asenda tavatelefoni ja seda ei saa kasutada hädaabikõnede tegemiseks. Skype, seonduvad kaubamärgid ja logod ning ”S” sümbol on ettevõtte Skype Limited kaubamärgid.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ponier
HV kasutaja
ponier

sõnum 01.06.2010 11:26:34 vasta tsitaadiga

ahnus ei anna häbeneda. andmeside eest ma ju maksan, lisaks maksan skype-out teenuse eest, kui helistan telefonile, miks ma peaksin siis veel maksma lisaks nendele kahele maksule selle eest, et ma kasutan skype klienti üle selle tasulise andmekanali? s.t. näiteks jutukas/messengeris chattida võin andmeside tasu eest, aga kui tahan rääkida kellegagi, siis peab mingi lisamaksu peale panema? Kelle taskusse see kukub ja kus on nüüd Euroopa Liit ja muud kõvad regulaatorid?
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
madest
Kreisi kasutaja
madest

sõnum 01.06.2010 12:48:22 vasta tsitaadiga

mis valemiga see vahet teeb kas ollakse üle wifi või 3g
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 01.06.2010 14:42:52 vasta tsitaadiga

tsitaat:

miks ma peaksin siis veel maksma lisaks nendele kahele maksule selle eest, et ma kasutan skype klienti üle selle tasulise andmekanali?

aga kas keegi käseb sul seda teenust kasutada? icon_biggrin.gif
Ilmselgelt on maailmas kliente, kes sellist tasulist teenust tarbiksid, kui ta kõvasti odavam tuleb, kui tavaline GSM / 3G kõne

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ponier
HV kasutaja
ponier

sõnum 01.06.2010 23:58:28 vasta tsitaadiga

Vaata, ma ei ütlegi, et keegi käseb ja ma ei vaidle, et ma kasutaks teda ikkagi, kui ta tuleb alternatiividest odavam. Ma kasutan skype tasulisi teenuseid praegu ka ja ei nurise, vaid pigem reklaamin teistelegi.

Minu point on pigem see, et milleks on vaja sellist jura, et ma pean kogu aeg mõtlema mitu maksu mulle parasjagu selga kärutatakse, olenevalt erinevatest asjaoludest.

Kas tõesti ei saaks olla lihtne ja selge lahendus - andmeside eest maksan operaatorile ja kõne eest Skypele (kes jagab seda, olenevalt sihtkohast, vastava operaatoriga) ning kogu lugu. Mille poolest üle 3G andmeside liikuv kõne on erinev muudest bittidest? Varsti äkki lisatakse maks, kui kõne ajal päike paistab ... või näiteks jutu sees naermise lisatasu?

Ja nagu mõistlik inimene aru saab, ei ole ülalkirjutatu sihitud otseselt Skype vastu. Ma tean, et operaatorid survestavad neid ja mõtlevad 100 viisi kuidas mitte seda magusat minutipõhist kõneäri käest ära anda. Ei soovi ju ükski tubakatootja suitsetamisest loobumist, kuni kõik suitsetajad surnud pole või bensiinimüüja alternatiivset jõuallikat kuni viimane maardla tilgatumaks kuivaks pole väänatud.

Jura ongi selles, et nö "vanad ettevõtted" on oma ärimudelid nii tugevalt sisse seadnud, et uus mõttemall ei pääse enam hästi löögile. mõni võib ju uue ärimudeliga lagedale tulla, aga niipea, kui vaja kasvada, peab ennast kusagile olemasolevasse struktuuri siduma ning see on juba mammutite mängumaa - kui kaasa ei pasunda, siis astutakse laiaks. Vajadusel määritakse sobivas kohas sobivaid inimesi ja tuleb seadus, mis uue asja ära keelab. Kõrvale täiesti uut alternatiivi nullist kasvatada on suht võimatu.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 04.06.2010 08:26:18 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Skype’ilt Skype’ile kõnesid saab 3G võrgus teha tasuta kuni 2010. aasta lõpuni*

Lugesin äsja Soome Tietokone lehest, et see ei tähenda mitte ainult operaatori vaid ka Skype enda poolt võetavat lisatasu:
tsitaat:
Erikoista on se, että samalla Skype kertoi nettipuhelujen muuttuvan maksullisiksi kännykkäalustalla. Puhelut ovat ilmaisia tämän vuoden ajan, mutta ensi vuoden alun jälkeen kännykkäverkon yli voi soittaa vain maksamalla Skypelle kuukausimaksun. Skype ei ole kertonut hintatietoja, mutta se lupaa kuukausimaksujen olevan pieniä.

Viide: http://www.tietokone.fi/uutiset/ilmaiset_skype_puhelut_iphoneen_kohta_maksaa
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Skype’i värskeim uuendus iPhone’ile pakub 3G kõnesid
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.