praegune kellaaeg 19.06.2025 20:50:11
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aNtttii
HV vaatleja
|
05.04.2010 17:46:31
Abi laptop'iga , paluks abi ! |
|
|
Sorry kui teema on vales kohas ei osanud kuskile mujale postitada !
Probleem siis selline kui läpaka sisse lülitada siis jookseb kokku seal kohas kus on see XP Windowsi logo .
Üldse tööle pmst ei lähe ma tahaks lihtsalt arvuti sisse lülitada , et teha system restore ja uus windows peale lasta aga arvuti jookseb pmst kokku samas kohas koguaeg .
Paluks abi , kes on kursis oleks abi tere tulnud !
|
|
tagasi üles |
|
 |
madis253
HV kasutaja

|
05.04.2010 17:59:59
|
|
|
testi mälu või võta ükshaaval välja ja proovi siis arvutit käima panna, et algul üks ja siis teine üksikult sees
_________________ M: kasutatud laua- ja sülearvuteid, küsi PS-i kaudu |
|
tagasi üles |
|
 |
aNtttii
HV vaatleja
|
05.04.2010 18:24:25
|
|
|
madis253 kirjutas: |
testi mälu või võta ükshaaval välja ja proovi siis arvutit käima panna, et algul üks ja siis teine üksikult sees |
Suhteliselt raske on aru saada kuna ma pole eriline arvuti spetsialist .
Et ma ütlen ka ära , et tegu suhteliselt vana laptopiga , XP windows on peal .
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
05.04.2010 20:00:39
|
|
|
Ennetavalt tuleb ära öelda, et kui ise ei oska, siis toimeta arvuti kellegi kätte, kes oskab. Foorumist leiab (tasulise) abi pakkuijaid küllaga.
Mis puutub selle arvuti potensiaalsesse veasse, siis ma arvan, et kõvaketas ütles üles.
|
|
tagasi üles |
|
 |
aNtttii
HV vaatleja
|
06.04.2010 01:48:23
|
|
|
siLc kirjutas: |
Ennetavalt tuleb ära öelda, et kui ise ei oska, siis toimeta arvuti kellegi kätte, kes oskab. Foorumist leiab (tasulise) abi pakkuijaid küllaga.
Mis puutub selle arvuti potensiaalsesse veasse, siis ma arvan, et kõvaketas ütles üles. |
Arvad , et kõvaketas on üles öelnud , pole just eriline ütleja aga safe modega saab arvuti ilusti tööle aga safe modes ei saa kahjuks teha system restoret , alguses arvasin et mingi viirus vms aga kes aitab korda saada või kindla vea öelda , maksan ~300 EEK mitte rohkem .
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|