praegune kellaaeg 26.06.2025 00:07:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Raudsik
HV vaatleja
|
30.03.2010 06:41:35
Probleem google süsteemi lehtedega. |
|
|
Tere.
Ma ei tea, kas ma nüüd postitasin selle õigesse teemasse, aga see selleks. Probleem on siis selline, et alates neljapäevast ei pääse ma google süsteemi lehtedele, kõik mis selle alla kuuluvad, igast GMail'id, Orkutid ja muud. Kui trükkida aadress sisse, siis viib mind Bing otsingu süsteemi ja kui sealt vajutada näiteks Orkut'i peale, siis viskab ette teksti: Internet Explorer cannot display the webpage. Lehitseja oli IE8, kusagilt sain soovituse, et minna tagasi IE7'me peale, kahjuks ei aidanud see, täpselt sama probleem on ka teiste lehitsejatega, ei pääse Opera, Mozilla ja Apple Safari'ga samuti nendele lehekülgedele. Igalepoole mujale minemsega probleeme pole, kõik ülejäänud lehed toimivad täiesti normaalselt.
Äkki oskab keegi aidata?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
30.03.2010 10:34:21
|
|
|
hosts failis mingeid kahtlaseid kirjeid pole?
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
aldios
HV kasutaja

|
30.03.2010 20:46:34
|
|
|
Ilmselt mõni pahalane sees olen sattunud umbes sama asja peale millalgi ,kontrolli hosts faili c /windows\system32\drivers\etc\hosts(eeldan ,et windowsiga sul tegu) fail kuskil seal pesitses vist ,kui seal mingeid kahtlaseid kirjeid pole siis:
1.ccleaner puhastus
2.malwarebytes
3.superantyspyware
4.hitman pro
ja kui nendega õnnestus midagi leida ja probleem lahenes võid ikkagi esitada prevx ja combofixi logid siia foorumisse http://www.ekaitse.ee/index.php?option=com_agora&task=forum&id=13&Itemid=2
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|