praegune kellaaeg 25.06.2025 20:38:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-IFFI-
HV kasutaja

|
29.03.2010 13:11:52
Abi Avery 3667 template leidmisel vaja.. |
|
|
Selline jama, pole ise kunagi veel selle asjag tegelenud ja ei suuda leida seda õiget templated kleepsude trükimise tarvis. Microsofti lehelt leidsin küll õige ruudustiku 4x16 aga kui paigutasin sinna teksti siis olid ülemised ja alumised tekstid paigast ära kui tegn proovi trüki.
Otsisin ka avery enda lehelt ja sealt ei olnud sellist toodet olemasgi. Ehk on keegi nii abivalmis ja suudab mulle selle õige leida. Nagu ütlesin ise esimest korda puutun selle asjaga kokku. Proovin ka ise veel guugeldada aga olen seda juba viimased tunnid teinud
A4 kleepeka lehel siis taga toote kood: 3667 avery
Tänud abistajale
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
29.03.2010 14:17:48
Re: Abi Avery 3667 template leidmisel vaja.. |
|
|
Aga kas tootja poolt pakutud soft ei aja asja ära? Peaks minuteada tasuta olema, vanasti soovijatele CD plaadi peal tasuta koju saadeti.
E:
Vaatasin, 3667 vanal softil (DesignPro 2000) valikus olemas, möödud 48.5 x 16.9
E:
http://www.avery.co.uk/avery/en_gb/Templates-%26-Software/Software
Seal siis inglisekeelne soft, juhuks kui ise ei viitsi otsida.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
-IFFI-
HV kasutaja

|
29.03.2010 16:56:23
|
|
|
Tänks vaeva nägemise eest aga see pakutav on kõik puhta vale. Võibolla seletasin ka segaselt.
Nimelt mul on olemas juba see kleepekas kus on need sildikesed kah rudustikuna juba olemas nuid on aint peale trükimise vaev. Vaja on siis seda templatet valmis kujul kuhu sisestan aint oma vajaliku teksti ja sisi aint prindin selle välja. Ise leidsin küll sellise template ja sama ruudustikuga aga selle kood oli miski teine mitte Avery 3667 ja see paigutas teksti valesti, paberil olid õigesti paigal aint keskmised 4 rida.
Panen lingina ühe analoogi siia, et paremini aimu saada http://www.hot.ee/fuelfreedomin//APLI-1282.doc
See proge mis sa pakkusid sellega peab kõik ise tegema...kahjuks mul puudub igasugune kogemus sellel alal ja ei soovi eriti nüüd seda õppima kah hakata mõne lehe pärast.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
29.03.2010 18:18:36
|
|
|
Ma ei saanud vist tõesti aru. Tähendab selle DesignPro tehtu sulle ei sobi: http://www.upload.ee/files/496025/Document1.pdf.html
Minumeelest väga lihtne. Valid nimekirjast kleepsu (kasvõi 3667), teed esimese (Master) valmis ja siis ainult klõpsutad nuppu (Master nimest vasakul) niimitu korda kui vaja. Aga kui ei, siis ei.
Vaata, selle Wordi tabeliga on säherdused lood, et ega need mõõdud seal eriti stabiilselt paigal ei püsi. Muutub veidi kasvõi default font ja ongi asi paigast.
Kunagi proovisin kasutada Siemensi suurematele telefonidele mõeldud Wordi faili nimede lisamiseks telefoni peale ja asja sellest ei saanudki.
Aga jõudu otsimisel.
E:
Ma vaatasin, et sellel uuel 3667 valikus puudub.
Upitan üles selle vanema programmi, v.3.10 aastast 2000.
http://www.upload.ee/files/495725/English.zip.html
Key: DPEUR-3102408-A129811-V
Milleks tasuta jagatavale programmile key, seda mina ei tea, uuemad programmid kõik ilma.
See oli siis juhuks kui ümber mõtled.
E:
Sinu profiili alt paistval Ubuntul seda paraku kasutada ei saa, seega ilmselt tõesti ei sobi.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|