praegune kellaaeg 15.06.2025 22:05:31
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kpihus
Kreisi kasutaja

|
23.03.2010 16:11:03
Sharepoint + WebDav |
|
|
On hunnik arvuteid (ca10) op systeemid XP,Vista ja 7
Masinad käivad Sharepointi küljes asju ajamas ja kasutavad WebFolders funktsionaalsust. Mure on aga selles, et erinevad arvutid toimetavad nende WebFolderitega erinevalt. Mõni ei ava üldse, mõni avab ja laseb ka faile avada, aga salvestamisel tekib probleeme, Samas mõni toimetab ilusti. Ühist nimetajate ei ole leidnud. Isegi sama op süsteemi ja IE versiooniga käituvad erinevalt. Kust otsast probleemi lahkama hakata ? Pmst peaks masinas olema WebDav klient ? Või on see IE sisse kõvast integreeritud ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
dex
HV veteran

|
23.03.2010 16:33:22
|
|
|
Päris hea, jaman ise sama probleemiga. Ma olen nii aru saanud, et see webclient teenus on windowsi sisse integreeritud, mitte browserisse. Vaata, et see WebClient oleks teenuste nimekirjas automaatselt käima minev.
Paar käsku, mis võivad olla abiks:
NET STOP MRXDAV
NET START MRXDAV
NET START WEBCLIENT
Need toovad tavaliselt minu kasutajatele leevendust kui webdav on lolliks läinud.
_________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami... |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiced
HV kasutaja

|
26.03.2010 23:42:52
|
|
|
Hmm aga milleks webdav? Sisevõrgus ju võimalused kasutada lihtsalt faili sharena \\%serveri_nimi%\%dokumendi_loendi_nimi% . Kui muidu olemas ka Office-i Enterprise litsentsid 2007 jaoks siis soovitaks proovida Groove-i või nüüd 2010 uue nimega Sharepoint workspace-i. Viimane koos MOSS 2010 on väga kiiduväärt töövahend just ühisprojektide jms jaoks .
|
|
tagasi üles |
|
 |
kpihus
Kreisi kasutaja

|
01.12.2010 03:16:49
|
|
|
Täna maadlesin selle vana probleemiga jälle. Kaks identset arvutit, mõlemal peal Vista Bussiness SP2, ühega toimib, teisega mitte. Mõlemad arvutid samas domeenis, samad grupi polisid jms. Lõpuks pärast mõningast guugeldamist ja windowsi updeitimist sain mittetöötava masina niikaugele, et webfolderis saab ringi browsida, aga look&feel on selline nagu XP aegadel. Toimival masinal näeb ja funktsioneerib nagu vista file folder ikka. Nagu ma aru saan, siis ühes masinas on see nö webfolderi "programm" vanem versioon kui teisel, aga kust ja kuidas seda kontrollida ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Deathmerch
HV vaatleja
|
15.03.2011 20:08:25
|
|
|
kpihus kirjutas: |
Täna maadlesin selle vana probleemiga jälle. Kaks identset arvutit, mõlemal peal Vista Bussiness SP2, ühega toimib, teisega mitte. Mõlemad arvutid samas domeenis, samad grupi polisid jms. Lõpuks pärast mõningast guugeldamist ja windowsi updeitimist sain mittetöötava masina niikaugele, et webfolderis saab ringi browsida, aga look&feel on selline nagu XP aegadel. Toimival masinal näeb ja funktsioneerib nagu vista file folder ikka. Nagu ma aru saan, siis ühes masinas on see nö webfolderi "programm" vanem versioon kui teisel, aga kust ja kuidas seda kontrollida ? |
Endal pole WebDav'iga probleeme olnud, kõik on töötanud kuis peab, kindlasti on töömasina poolne viga. Aga mul on olnud koguaeg mõte, et miks ei võiks WebDav'i funktsionaalsuse panna Sharepointi, siis pean silmas seda et ilma WebDav'ita, vaid web-app ise asendaks WebDav'i funktsionaalsust. Defaultis vähemalt 2003 Sharepointil polnud midagi sellist, kuid seda saaks ise Visual-Studioga aretada. Tulemus oleks silmale tunduvalt ilusam vaadata kui see ilmetu, must-valge ja paljas WebDav. Ikka väga rõve on see WebDav välimuselt, kuid sisult teeb head tööd . Muidugi WebDav'iga pole rahul veel seepärast, et õigused on seotud windowsi autentimisega ja rohkem midagi lisada-muuta ei saa (näiteks mõne SFTP kliendiga saab õigusi ikka ropult dünaamilisemalt jagada, näiteks Gene6 FTPS).
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|