Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kännuämmelg
HV Guru

|
22.03.2010 20:52:10
Shutdown eemaldamine logon ekraanilt |
|
|
küsiks, kas on võimalik server 2008 Group Policy abil eemaldada tööjaamade logon ekraanilt shutdown võimalus?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
22.03.2010 21:31:22
|
|
|
Alates vähemalt XP-st (võimalik, et ka 2K-st või NT-st) on lokaalse policyga võimalik. Serveri poolt majandamist ei tunne nii täpselt.
Windows Settings -> Security Options -> Shutdown: Allow system to be shut down without having to log on [Disabled]
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
22.03.2010 21:33:42
|
|
|
lokaalsega probleemi pole aga just domeeniga
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
23.03.2010 09:41:15
|
|
|
Tahad sundida kasutajaid pistikut seinast välja tõmbama
|
|
tagasi üles |
|
 |
WildRanger
HV kasutaja
|
23.03.2010 10:00:24
|
|
|
Palun selgita, mis on selle eesmärk! Kasutan siin samamoodi 2008 domeenit, äkki leian sulle ka vastuse.
_________________ Nobody is perfect but I m pretty f*cking close! |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
23.03.2010 10:29:23
|
|
|
XYZ kirjutas: |
Tahad sundida kasutajaid pistikut seinast välja tõmbama  |
inimeste vastuvõtuvõime on väga kummaline ja seetõttu arvasin, et kui ma ei suuda verbaalsel teel harjutada kodanikke arvutit mitte välja lülitama, tuleb see komme viia lihasrefleksi- pole võimalust, ei teki ka vajadust.
Hetkel on millegipärast paar puupead, kes ikkagi suudavad mingitel momentidel kas valele nupule vajutada (tärkav tantsutõbi võimaldab topeltklõpsida) või lihtsalt korraldusi ignoreerida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
23.03.2010 12:16:55
|
|
|
teema püstitus oli meil milline?
Ei ole mõtet pakkuda kiireid google vasteid, sest seda olen kamminud tulutult üpris tihedalt.
Loodan rohkem mõne kasutaja kogemuse peale
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
23.03.2010 12:19:20
|
|
|
Ma sain aru, et sul on ainult paari kasutajaga probleeme.
Äkki peaksid seda Serverite alafoorumist uurima siis?
|
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
23.03.2010 13:25:25
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Ma sain aru, et sul on ainult paari kasutajaga probleeme.
Äkki peaksid seda Serverite alafoorumist uurima siis? |
pole vahet, kas ühe või saja.. probleem on selles, et nad suudavad logon screenil shutdowni vajutada (start menüüst on ammu kadunud)
|
|
tagasi üles |
|
 |
kurask
Kreisi kasutaja

|
23.03.2010 14:49:08
|
|
|
2003l käib nii:
a)gpo,
b)default domain policy (mitte controller policy) vms iganes sul policy on KÕIKIDELE arvutitele
c)computer conf, windows settings, security settings, local policies, user rights, shut down the system
default on: not defined (explain settingu all näed ka defaulte tööjaamadel etcetc)
paned sinna siis aint adminnid/need kes tohivad, tööjaamades gpupdate /force jjnejne.
2008l ei saa palju erinev olla, kui ei saa toimima siis ma võin oma 2008 ka üles bootida homme.
_________________ IT haldus | IT hooldus | CarrotArrow.com |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
23.03.2010 15:18:05
|
|
|
kurask kirjutas: |
2003l käib nii:
a)gpo,
b)default domain policy (mitte controller policy) vms iganes sul policy on KÕIKIDELE arvutitele
c)computer conf, windows settings, security settings, local policies, user rights, shut down the system
default on: not defined (explain settingu all näed ka defaulte tööjaamadel etcetc)
paned sinna siis aint adminnid/need kes tohivad, tööjaamades gpupdate /force jjnejne.
2008l ei saa palju erinev olla, kui ei saa toimima siis ma võin oma 2008 ka üles bootida homme. |
see on proovitud ja minul domeenis ei toimi- tundub, et see keelab lokaalselt sisselogitud masina puhul kirjeldamata tontidel masinat sulgeda
|
|
tagasi üles |
|
 |
kurask
Kreisi kasutaja

|
23.03.2010 15:27:54
|
|
|
AA, jaa ma ei lugenud seda "logon ekraanilt" osa:D
c)computer conf, windows settings, security settings, local policies, security options, shutdown: allow system to be shut down without having to logon.
pane see disabled.
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
23.03.2010 15:44:36
|
|
|
AA, jaa ma ei lugenud seda "logon ekraanilt" osa:D
c)computer conf, windows settings, security settings, local policies, security options, shutdown: allow system to be shut down without having to logon.
pane see disabled. |
jälle local setting ja seda saab ka GP abil peale suruda
edit:
ma olen GP võimalused tükki mitu korda ka antud teema raames risti põiki läbi sonkinud ja sealt vastust ei leidnud. Mõtlesin, et äkki mingi registri skriptimsega asi teostatav.
ega Mul nüüd väga vaja kah seda pole aga huvitav ikka, kas sellist võimalust üldse ongi
|
|
tagasi üles |
|
 |
kurask
Kreisi kasutaja

|
23.03.2010 17:46:32
|
|
|
kännuämmelg kirjutas: |
jälle local setting ja seda saab ka GP abil peale suruda
edit:
ma olen GP võimalused tükki mitu korda ka antud teema raames risti põiki läbi sonkinud ja sealt vastust ei leidnud. Mõtlesin, et äkki mingi registri skriptimsega asi teostatav.
ega Mul nüüd väga vaja kah seda pole aga huvitav ikka, kas sellist võimalust üldse ongi |
Tegelikult ma ei saanud aru MIKS sul ei toimi see viimane variant gpoga, minul toimib (2003 mingist r2st v sp2st on see serveritel default peal).
|
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
23.03.2010 19:39:20
|
|
|
jään vastuse võlgu aga ei tööta, see oli muuseas esimesi asju, mis sai proovitud ning senimaani peale jäänud.
Remotega ühendades toimib, masinas endas mitte
|
|
tagasi üles |
|
 |
kurask
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
24.03.2010 13:34:28
|
|
|
testi korraks seda muutust workstationi local security policys. |
jah, seda oleks pidanud kohe proovima, aga lükkasin lokaalsete masinate käsikaupa mudimise soovimatute tegevuste laekasse.
Täna teen katse ära
edit: asi hakkas tööle, kui mudisin eelpolkirjedatult domeeni masinatele mõeldud policyt. vahepeal on mõtlemine ikka kohutavalt kinni, et tekib kahtlus, kas ei peaks mitte kõrvade vahelise ala ehitustöölistele kinkima- ehk mõne hoone varjatud augu lapiks veel sobib
|
|
tagasi üles |
|
 |
Angrist
HV kasutaja
|
24.03.2010 21:06:15
|
|
|
kännuämmelg kirjutas: |
testi korraks seda muutust workstationi local security policys. |
jah, seda oleks pidanud kohe proovima, aga lükkasin lokaalsete masinate käsikaupa mudimise soovimatute tegevuste laekasse.
Täna teen katse ära
edit: asi hakkas tööle, kui mudisin eelpolkirjedatult domeeni masinatele mõeldud policyt. vahepeal on mõtlemine ikka kohutavalt kinni, et tekib kahtlus, kas ei peaks mitte kõrvade vahelise ala ehitustöölistele kinkima- ehk mõne hoone varjatud augu lapiks veel sobib  |
yeah policyd jah töötavad põhimõttel et saad ikka asjad ära keelata, kama hakeksa kas nupud on nähtaval või mitte. See right to shut down machine päris õige asi jah.
Peitmine on igaljuhul alati saadanast, sest mõni kasutaja hakkab muidu kasutama käsku shutdown käsurealt, sest arvuti on nii katki et shutdown nupp on kadunud
|
|
tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
12.05.2010 18:54:53
|
|
|
Tekkis teemaga ühtiv probleem. Soov oleks saada remote kliendiga terminal server 2008 peal klassikaline login. Policyga on keelatud nii Ctrl-Alt-Del kuvamine ja ka eelmise kasutaja loginnime näitamine. Lokaalse policy kontroll secpol.msc läbi näitab, et grupipoliis rakendub ehk muuta neid ei saa ja mõlemi väärtus on Enabled. Konsoolil on login OK (üle vSpere konsooli). Lähenedes aga RDP kliendi või ja rdesktop abil on pilt ikka mittesobiv... hetkel ei karga pähe, mis märkamata jäänud. Other user klikkamisel järgnev dialoog on see, mis vaja.
_________________ -- |
|
tagasi üles |
|
 |
kurask
Kreisi kasutaja

|
12.05.2010 20:03:06
|
|
|
märkimata on see koht kust sa keerad 2008 rdp high secure peale st töötavaks ainult kõige uuemate rdp klientidega?
|
tagasi üles |
|
 |
|