praegune kellaaeg 18.06.2025 23:05:19
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mightythor
HV veteran

|
09.03.2010 09:02:18
küsimusi seoses Intel Server Board SE7525GP2 emaplaadiga |
|
|
Mulle sattus kätte SOHO server Intel Server Board SE7525GP2 emaplaadiga, OS oli Windows Server 2003 R2.
1. Esimene probleem temaga oli boot'imise käigus error:
84FF System Event Log Full |
Kui ma alguses kustutasin Windows'i all eventvwr'i logid, siis see probleemi ei lahendanud. Lõpuks tuli välja, et ka BIOS'is oli System Event Log ning selle puhastamine kaotas errori bootimise käigus. Kuskohas aga seda System Event Log'i sisu näha saaks? BIOS'is teda ma ei leidnud..
2. SE7525GP2 emaplaadil on integreeritud Inteli RAID kontroller, mis oli ka selle serveri puhul töös: tegi RAID1 kahest SATA kettast. Selle RAID kontrolleri jaoks on olemas Windowsi keskkonda installeeritav monitooringu utiliit Spy for megaIDE. Selle installeerimise järel käivitub küll vastav Spy for megaIDE protsess, kuid kuskile system tray'sse vms mingit ikooni ei teki. Peab ainult mingit logi tekstifaili. On ehk keegi selle utiliidiga kokku puutunud? Mismoodi see monitoorimine välja peaks nägema? Seisnebki vaid logi pidamises või oskab ta ka kuidagi silmapaistvalt teavitada, kui näiteks üks ketas RAID1 massiivis langenud on
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
09.03.2010 10:55:25
|
|
|
BReaK da iCE kirjutas: |
1. Mine aga BIOS'esse ja tühjenda seal logid
2. Katsu parem sinna Intel Matrix Storage Manager selga ajada, see on vähe kasutajasõbralikum...
 |
1. Ma BIOS'is logi tühjendasingi ning tänu sellele see veateade kadus. Küsimus on pigem selles, et kas see logi peaks olema kuskil BIOS'is näha?
2. Sellel SE7525GP2 emaplaadil on Intel Embedded Server RAID Technology 5.4 kontroller- kas talle võiks/peaks üldse sobima Intel Matrix Storage Manager?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
19.03.2010 01:05:27
|
|
|
Intel Matrix Storage Manager selle RAID kontrolleriga suhelda ei osanud. Ühtlasi on mulle endiselt arusaamatu selle MegaRAID Spy tööpõhimõte- ta on vaid mugavalt tekitanud HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run alla kirje Raidmon.exe juurde ning viimane peab lihtsalt logi Selle .txt logifaili sisu on mul peale ühte nädalat selline(arvutit pole taaskäivitatud):
03/12/2010 22:05:41 MegaRAID Spy (INFO) : MegaRAID IDE monitoring started |
Mida sinna logisse oodata võiks? Kas peaks skriptima mingi utiliidi, mis omakorda teatud logisissekannetele reageerida oskab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|