Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Kus võib asuda sülearvutil teine mälu HP9105 PC2700 333mhz SO DIMM märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
raemees
HV vaatleja

sõnum 14.03.2010 00:43:06 Kus võib asuda sülearvutil teine mälu HP9105 PC2700 333mhz SO DIMM vasta tsitaadiga

Kuna arvuti on aeglane siis sooviks lisada lisamälu. Olen leidnud ka "luugi" kuhu selle saab paigaldada, praegu on sinna pandud 256MB samas ei tea kas see on SLOT 1 või 2 selljuhul kus see teine SLOT asub? Kusagil on veel 256MB sest kokku arvuti näitab momendil 512MB. Samuti ei ole mul teada palju saab MAX lisamälu juurde panna siis äkki keegi selgitab seda asja väheke.

Point siis jah, et plaanis osta juurde suurem lisamälu.

Siin andmeid mille olen leidnud "avarustest" samas ei leidnud ma oma läptopil "Business" kirja.
http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/11900_div/11900_div.html

Juhul kui kellelgi on pakkuda siis võib privas teha pakkumise lisamälule 1024MB

viimati muutis raemees 14.03.2010 15:24:31, muudetud 2 korda
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.03.2010 00:50:12 vasta tsitaadiga

Samalt lingilt võib leida teksti:
tsitaat:
NOTE: 1 slot user accessible-located underneath the unit, 1 slot located underneath the keyboard deck.

tsitaat:
333-MHz DDR SDRAM 2 SO-DIMM slots available - upgradeable to 2048 MB
tagasi üles
raemees
HV vaatleja

sõnum 14.03.2010 13:26:39 vasta tsitaadiga

Hmm, krt see inglisek. tõlge on ka nagu on, vähet proovisin avada erinevaid kaaneosi kuid teist mälupesa ei näinud. Päris juppideks ka kiskuda ei tahaks, huvitav küll kus see peitub?
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 14.03.2010 13:35:31 vasta tsitaadiga

raemees kirjutas:

.... huvitav küll kus see peitub?

Teisel pool emaplaati, klaviatuuri all, klaviatuur oli vist 2 kruviga kinni, põhjapoolt vaadates peaks nende mutrite kõrval pisike klaviatuuri kujutis olema, arvutit ei pea laiali lammutama

raemees
HV vaatleja

sõnum 14.03.2010 13:40:51 vasta tsitaadiga

Selle "luugi" põhja alt olen leidnud kus neist üks asub ja see pesa oli arvutit uuena ostes ka tühi sinna sai hiljem lisatud 256MB kuid ikka lahja aga kus on teine pesa?
See põhja all luugi taga asuv 256MB on plaanis suurema vastu välja vahetada ilmselt 1024MB vastu.
tagasi üles
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 14.03.2010 13:47:34 vasta tsitaadiga

raemees, loed ka ikka, mida sulle kirjutatakse?

Marie just kirjutas ju, kus see teine mälupesa on beer_yum.gif

Marie
HV Guru
Marie

sõnum 14.03.2010 13:53:15 vasta tsitaadiga

raemees kirjutas:
Selle "luugi" põhja alt olen leidnud kus neist üks asub ja see pesa oli arvutit uuena ostes ka tühi sinna sai hiljem lisatud 256MB kuid ikka lahja aga kus on teine pesa?
See põhja all luugi taga asuv 256MB on plaanis suurema vastu välja vahetada ilmselt 1024MB vastu.

Klaviatuuri all, vaatasin juhendi üle , klaveri üleval servas on plast riba, kate see tuleb eemaldada, hingede poolselt küljelt põhjaalt kolm kruvi lahti vaja keerata, siis saab selle katte eemaldada ja klaveri üleval servas veel nelja kruviga kinni siis saab ka klaveri üles poole nihutada, mingi kate ka vist mäludel veel peal , loe ise edasi Maintenance and Service Guide (4069.6KB, PDF)

raemees
HV vaatleja

sõnum 14.03.2010 14:46:06 vasta tsitaadiga

Selge, tänud info andjatele. Põhi jama momendil ongi selles, et arvuti pole käepärast aga juhendi piltidelt on ilusti näha kus see asub.

Samas tekkis üks küsimus:millist mälukohta valida kui esialgu plaanis välja vahetada 1tk suurema vastu või ei ole see oluline mllisesse pessa suurem mälu panna?
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.03.2010 14:48:37 vasta tsitaadiga

Pole vahet.
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.03.2010 14:58:12 vasta tsitaadiga

Mälud tasub panna selle mõttega, et klaveri / katte all on mälu, mis on paigal ning põhja all olevas mälupesas siis teed mälu lisamist / vahetamist jms.

Seega - kui ostad suurema mälu, siis see pane kohe klaveri alla.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Kus võib asuda sülearvutil teine mälu HP9105 PC2700 333mhz SO DIMM
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.