praegune kellaaeg 19.06.2025 10:31:13
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
digitex2
HV vaatleja
|
01.03.2010 19:42:03
probleem win 7-ga |
|
|
tere mure siis järgmine,täna ommikul panin arvuti käima kõik nagu sujus ilusti seewindowsi logo tuli ette jne jne ja siis tuli must pilt ette ja enam edasi ei läinud.tegin veel paar resarti aga ikka sama jama siis klõbistasin neid nuppe klaviatuuril ja lahti hüppas task manager vaatasi sealt et kõik protsessid töötavad mis tavaliselt ka aga pilt ikka must,siis proovisin new task ja explorer.exe ja siis tuli desktopp ette aga mis selle anomaalia põhjuseks võiks olla,et ei viitsi kül jebida iga päev nii. tänan vastamast
|
|
tagasi üles |
|
 |
Q.
HV kasutaja

|
02.03.2010 11:24:29
|
|
|
Vaata startup seaded üle. Olen isegi sellist anomaaliat kohanud, et explorer ei tule startupiga üles, tol juhul aitas msconfigust paari sätte muutmine ja asi korras.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
digitex2
HV vaatleja
|
02.03.2010 15:16:03
|
|
|
äkki täpsustad natuke kuda seda teha sest ega ma arvutist eriti midagi ei jaga:D:DJa teine asi on see et see jama hakkas üleöö eelmine päev toimis kõik ilusti ja kui järgmine ommik käima panin masina siis hakkas jebla pihta. Ja kas asi võib ka selles olla et ma pole explorerit uuendanud selle versioon 8 peale?. Aga tänan vastamast;D
|
|
tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
06.03.2010 17:55:52
|
|
|
mul endal täpselt sama jama ja mina saan asja nii tööle: CTRL+ALT+DEL sealt tegumihaldur (mul OS eesti keelne)...
seal RAKENDUSED all paremalt esimene (UUS TEGUM), arvan et inglis keeles NEW TASK ja sinna kirjuta explorer.exe
minul läheb edasi...
loodan et oli abiks
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
14.03.2010 06:40:55
|
|
|
Mis versiooniga tegu on?
RC Build 7100 või RTM build 7600?
tomorrow kirjutas: |
mhei kirjutas: |
mul ei taha arvuti sisse lülitamisel explorer.exe tööle hakata, viskab dokumentide kausta lahti. pean task manageris exploreri tööle panema.... äkki keegi teab milles asi |
Pead registrit mudima
WinKEY+R avaneb selline kastike:
Spoiler 
tipid sisse nagu pildil näha ja vajutad ok:
Navigeerid siia:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon |
Ja vaatad mis väärtused on Shell ja Userinit all:
Spoiler 
Kui sellised väärtused nagu minul siis ok.Kui pole siis pead sellisteks muutma.Aga ainult need 2 .Teisi ära puutu  |
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|