Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
oliver.
HV Guru
|
30.06.2010 15:29:47
2.5" sata ketas lauaarvutile külge? |
|
|
Mul vedeleb siin üks kergelt vigane 2.5" sata ketas, millelt oleks vaja andmeid kätte saada. USB-kontrolleriga taha ühendades ei loe kõige olulisemat partitsiooni välja.
Mõtlesin, et ehk torkaks lauaarvutile teiseks kettaks, on ehk suurem võimalus midagi välja lugeda kui usb-ühenduse puhul.
On midagi, mida siin eelnevalt veel teadma peaks? Et kas üldse sobib niisama PC-le külge ühendada?
Ühtlasi, on kellelgi mõne hea programmi soovitust jagada, millega üritada võiks?
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
RPG16
HV Guru

|
30.06.2010 15:33:29
|
|
|
Lihtsalt Sata andmekaabel ja toide taha, ning minek. Ühendus on identne lauaarvuti kettaga. Ise olen kasutanud muidu GetDataBack tarkvara
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
mrxx
Kreisi kasutaja

|
30.06.2010 15:47:13
|
|
|
ketta ühendamiseks lihtsalt kaablid taha. võid proovida rstudiot või siis getdataback
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
1 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
30.06.2010 23:48:37
|
|
|
oliver.: Kui on tegu katkise kettaga, siis ära topi seda andmete taastamiseks arvutisse, vaid ikkagi kasuta välise USB-kettana.
See on loendamatul arvul üle kontrollitud - USB-kettana saad katkisele kettale palju paremini ligi.
Ning alles taastasin sellist ketast, mida arvuti enam otse õigesti ära ei tundnud, kuid USB-kettana veel tunti ja sain vajaliku info kätte.
---------------------------------------
Lisaks veel siis see, et kui Sa ei näe seda parti USB-kettana, siis ei näe sa seda samuti ka siis, kui ketas on otse ühendatud. Pigem sõltub kõik sellest taastamisprogrammist ning sellest, kas tead kuidas ja mida Sa kuidas taastada saad.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
01.07.2010 02:57:33
|
|
|
Tõsi ta on, BIOS on palju pirtsakam kui OS-i tasemel külge võtmine. Mul kah kogetud.
Ma olen softina tavaliselt Easy Recovery't kasutanud.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
01.07.2010 10:11:31
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
...................
See on loendamatul arvul üle kontrollitud - USB-kettana saad katkisele kettale palju paremini ligi.
........ |
Mis selle võrratu USB karbi nimi ja mudeli number on, endal USB karpidega ainult negatiivsed kogemused.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|