praegune kellaaeg 19.06.2025 00:43:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hotsepp
Kreisi kasutaja

|
30.05.2003 11:44:03
Aidake! Video arvutisse |
|
|
Lugesin selle teemalisi kirjutisi ja proovisin pea kõike mis pähe tuli ja mis kirjutatud oli aga ikkagi ei saanud piisavat tulemust. Hetkel katsetan Chronoc TV kaarti kaudu AV sisendist saada video-analoogsignaal arvutisse, et see hiljem siis plaadile kõrvetada. Ainuke millega pilti saan salvetada on TV kaarti enda salvestus reziim, mängib ilusasti aga salvetab siiski pisut katkendlikult (ei tahaks hästi uskuda, et arvuti võimsus jääb nõrgaks?). VirtualDub ja Movie Maker ei luba salvestada sest nad ei tunne formaati ära. Proovisin veel ühte soovitatud programmi, kuid see on vaid vähendatud kuju VirtDubist ja see ka ei aidanud. OK, ma ei ajagi hetkel väga kvaliteeti taga aga sooviks, et pilt jookseks ühtlaselt ja saaksin hiljem ca 700-800Mb kõrvetada. Kui TV kaarti salvetus reziim 25minutit teeb 10GB siis ei jagu mu 40 vindist isegi terve filmi salvetamiseks sellisel kujul. TV kaardil ei leidnud ma ka mingeid seadstusi mis võimaldaks vähe kokkuhoidlikum olla.
Pole ennem videodega tegelenud ja huvi oleks iseenesest ja kuna mul on see tv kaart ainult katsetusel ning hiljem ehk plaanis võtta ATI 9200 VIVO, siiski peaks ka olema TV kaardiga need toimingud võimalikud?
Äkki kirjutaksite lühidalt mis mul valesti või mida pean tegema? Tänud!!!
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
terminaator
HV kasutaja
|
01.06.2003 00:14:45
|
|
|
kõigepealt ütle oma TV kaardi täpne mark ja/või uuri välja kas ta töötab bt8x8 kivi peal. kui töötab siis tõmma endale need universaalsed driver'id ja siis jutustame edasi...
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
hotsepp
Kreisi kasutaja

|
03.06.2003 10:04:28
|
|
|
Chronos Video Shuttle II - selline kaart aga ma loobusin ja kiikan nüüd oma videokaarti vahetust, radeon 9200 vivo-ga.
Eks näis kuna! Tänud!
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
2 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|