Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Metsjeesus
HV Guru

|
22.02.2010 11:40:46
Ketta järsk täitumine |
|
|
Nimelt on tehtud 2 partitsiooni W7 all.
Hetk tagasi viskas teate, et mul on esimene, OS oma, täis (a la 9mb vaba), samas kui enamasti on seal ~6gb ringis vaba ruumi. Midagi kolossaalset pole hiljuti enda teada küll installinud ja kõik mängud, muusika, filmid jne on teisel partil. Mingihetk sai teine part nigu temp. hoidjaks ka määratud mälu järgi.
Ise nii spets sel alal pole, seega otsiks abi mida otsida või kuhu vaadata. Aitäh.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
RPG16
HV Guru

|
22.02.2010 11:43:28
|
|
|
Kontrolli omal temp folder üle, üldjuhul on see varjatud. Endalgi kord peale winrar'iga asja lahti pakkimist jäeti mingi ebajavalik duplikaat sinna kausta.
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
22.02.2010 11:47:36
|
|
|
Aga mul peaks olema temp folder teisele pardile määratud...
Kasutan ka Office2010 betat, leidsin Public Documents kaustast SoftGrid nimelise asja - kardan, et kogu see kammajaa on seotud äkki.
E: Katsetasin sekvoiat.
Tuleb välja, et mingi suguhaigus on mul prügikastis ja lahti ei saa ka. Ei võtnud teda tavaline delete, et ka CCleaner.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
virks
HV Guru
|
22.02.2010 11:55:11
|
|
|
Metsjeesus kirjutas: |
E: Katsetasin sekvoiat.
Tuleb välja, et mingi suguhaigus on mul prügikastis ja lahti ei saa ka. Ei võtnud teda tavaline delete, et ka CCleaner. |
Kas sellel nimi ka on?
|
|
Kommentaarid: 525 loe/lisa |
   |
419 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
22.02.2010 12:26:01
|
|
|
mingi viirus mäletamisi ka tegi sellist täimisjama, võid turvafoorumi soovitatud vahendid järgi proovida.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|