praegune kellaaeg 27.06.2025 14:58:55
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Hannes81
HV vaatleja

|
20.02.2010 18:51:55
Kas asi võrgukaardis? |
|
|
Nimelt asi selline, hommikul netis olles kõik töötas 100%. Mingil hetkel tegin resa, pärast seda avastasin, et network connectionite alt on ära kadunud LAN ikoon.
Tegin mis suutsin, kuid seda tagasi ei saanud. Proovisin plaadi pealt LAN drivereid uuesti installida, kuid setupist installimisel tuli millegi pärast dont send error.
Installisin manuaalselt mingid draiverid, kuid neist polnud tolku. Tegin siis formati. Probleem oli täpselt sama. Plaadilt draivereid installides oli setup menüüst LAN üldse kadunud (viitades sellele, et setup ei leia võrgukaarti). Õnneks saab mu ruuterit ühendada ka USB abil (kõu ruuter) ning ma pääsen ikkagi netti,
kuid kas arvatavasti on võrgukaart läbi? Device manager ei näita üldse ühtegi networkiga seotud asja ja ka unknown devicesi all on ainult Printer. BIOS-is on Lani kohta 2 mingit värki Onboard LAN ja mingi LAN boot rom (midagi sellist oli minuarust), mõlemad mul enabled. Mul ECS NForce a770m-a emaplaat integreeritud võrgukaardiga (kuskil 2 nädalat tagasi garantiist tuttuuena saadud). Kas tõesti võis nii kahtlaselt minna võrgukaart läbi?.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
20.02.2010 19:02:18
|
|
|
mul oli kunagi kokkupuude ühe masinaga millel ka miskipärast võrgukaart nagu ära kadus - võrguühendus puudus ja device manageris puudus võrgukaart rida. aitas voolujuhtme eemaldamine ~30 sekundiks. pärast oli kõik niikui peab. miski pool aastat hiljem kordus sama värk. rohkem ei tea et oleks jamanud. ei teagi millest oli.
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hannes81
HV vaatleja

|
20.02.2010 19:47:38
|
|
|
pealuu kirjutas: |
mul oli kunagi kokkupuude ühe masinaga millel ka miskipärast võrgukaart nagu ära kadus - võrguühendus puudus ja device manageris puudus võrgukaart rida. aitas voolujuhtme eemaldamine ~30 sekundiks. pärast oli kõik niikui peab. miski pool aastat hiljem kordus sama värk. rohkem ei tea et oleks jamanud. ei teagi millest oli. |
Täiesti uskumatu, aga see töötas! Tuhat tänu sulle.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|