The game is similar to previous games in the series. The player controls Tanner in various missions through the streets of San Francisco. A new feature is "Shift", which allows Tanner to shift into another car and continue the mission. The player can recharge the Shift meter by doing things like long powerslides, big jumps and driving into incoming trafic. Martin also said that one of the inspiration for the Shift comes from the Google Earth. For the first time in the series, the game will include over 120 fully damageable licensed vehicles including Alfa Romeo, Aston Martin, Ruf, Dodge Challenger, Pagani Zonda and the DeLorean DMC-12. The Film Director mode, which was absent from Parallel Lines, will also return. The on foot sections of previous games has also been scrapped. The game also runs on 60 frames per second. Martin also said that San Francisco will include one of largest driving environment seen, with about 208 miles of road. The game's San Francisco will recreate various landmarks including the Bay Bridge and Marin County. Multiplayer will also be available for the first time in the series with nine different game modes, including the Trail Blazer, where the player the has to follow the trail of an AI-controlled car.
See näeb ilus välja. Ausalt öelda mind mäng üldse ei huvita, aga kui raha oleks siis ostaks CE just selle ilusa auto pärast. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
keegi viitsib pikemalt kirjutada mis halb oli? Videodest tundub okei
1. Story. Vanasti oli Driver sõitmismäng, nüüd on temast mingi ulme saanud. Mängija saab nüüd teiste kehadesse minna.
2. Vana hea turbo vms.. Vanasti tähendas see turbo seda, et panid kiirelt gaasi põhja, auto keris, tuli suitsu, ja kõik oli reaalne. Nüüd on ta nagu NFSis nitro. Juurde saad kiirust anda suvalisel hetkel, ning seda on piiratud koguses. Ja kurvides kui kasutad, on täpselt sama nagu NFSis - lambist tuleb kuskilt jõhkralt pidamist juurde.
3. Maailm ei tundu reaalne. Inimesed sõidavad ja jalutavad küll, aga kõik kokku oli kuidagi liiga odav. Tuimad koridorid.
Ehk siis.. Vanast heast on Driverist on saanud mingi ulme-teemaline NFS, kuhu on natuke stoorit ka külge poogitud.
Parallel Lines oli ja on sellest uuest ikka peajagu üle..
Ma küll ei kurda ja see tuleb kindel ost, palju parem kui mingid NFS-id . Hea sujuv gameplay ja värki . Alguses tundus see "Shift" kahtlane aga tegelt täitsa lõbus asi - saad alati äktsionis sees olla .
Kui nüüd ära scrappida see main plot, see et peategelane peast sooda on ja see, mis võimalused see sulle mängu mõttes kätta annab(maailma kõige jaburam kuul pähe plot ever... WTF oli ainus reaktsioon )
Ehk siis kui see kõrvale jätta, ja veel see nitro kogumise värk ja rammimine nupuga LB, mis on samamoodi üks suur wtf.
On mängus autod ilusad, damage model väga korralik, juhitavus mõnus arcade, ala grid ja esimene driver.
Väga väga mõnus mäng tegelikult. Ültkes, et demo põhjal samamoodi kindel ost. Ja kuna demo mulle raskelt meeldis, ei saa täismäng hullemaks minna.
Fuck it, juhitavus on parim, mida ma arcade mängudes näinud olen. GTA4stki reaalsem fiiling.
Ja see, et autode valik on päris korralik.
Lisaks seda postitust kirjutades tekkis mul kole tahtmine teada, kuidas nad storysse selle maailma kõige jaburama game feature'i sisse poogivad.
Ostan juba puhtalt autoga linnas funnimiseks, ja peale nitro taastumise ning mainstory WTF'i on see mäng hiilgavalt lahe.
Ei mõista hatereid, mängisime ikka sama mängu?
EDIT: BTW...
wikit on keegi lugenud?
tsitaat:
A hard crash occurs, putting him into a coma. The game will take place in Tanner's coma dream.
iir, uuri kust nad antud mängu saadavad - kui (tavapäraselt) Kanali saartelt, siis on tõenäoline, et Eesti riik tahab täiendavalt makse saadetise pealt (Kanali saared ei kuulu EU majandusruumi)... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Jälle ma unustasin selle ära. Eelmise tellimuse juba tühistasin sellepärast... Tavaliselt tellin kuni 20.- eest asju ja siis pole see oluline. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.