praegune kellaaeg 22.06.2025 18:51:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sektor1
Kreisi kasutaja
|
16.02.2010 15:10:46
Kings Arthur The war game |
|
|
Otsisin ja vaatasin - aga sellist topicut ei olnudki veel HV foorumis näha
Nimelt lugedes arvustusi - arvamusi RTS+RPG ilusa graafikuga. Otsustasin, et miks mitte.
http://www.kingarthurthewargame.com/main.html
Kahjuks on aga tekkinud küsimusi ning kuidagi tunne on, et lootused olid suuremad. Valikuid on palju aga võimalused ikkagi väikesed.
Nimelt kolmandat korda alustades pean ikkagi alla vanduma. Kuigi võimatud võitlused on võidukad.. lõppevad questid nii, et minust 2 korda võimasm kuningas ründab mind. (Ühesõnaga questi lõpp on minu jaoks edukas aga mängu käigus mõjutab see nii, et mulle kuulutatakse sõda).
Kas poliitislet rahu pakkuda on võimalik. Ajukas - tahtsin teha ülesannet 63 käigu ajal - päästsin kuninga poja ning minu level 11 rüütlite vastu astusid level 16 - 17 taseme rüütlid, sest üht-äkki olin ma terve vastas leeriga sõjas.. Ja mida ma nüüd teen !? Rahu pakkuda ei saa - ootan kuidas mu provintsid ja rüütlid langevad. Või nad tapavad mind teatud maani ?
Millist taktikat te ise kasutate - paistab et kõige võimatumad on nod vibukütid koos Needusega. Kahjuks on linnavõtmine ja kaitsmine kõige keerukam - usun, et 3/4 olen võitnud positsioonide hoidmisega.
Kuidsa rahvas ökonoomial silma peal hoiab - on sellel üldse mingi võimalus ? Maksude tõstmine ei näita ju järgmise aasta tulude muutust sõjaväe üleval hoid - kuids seda näha jne jne !?
Veel küsimus, et mu külade moraal on all - valitsus kord seda alla pole tirinud samuti ei valitse mu provintse türannid aga moraal neil külades on ikka suht all. Rüütlide lojaalsus aga vastupidiselt on väga kõrge.
Kaardil on kiviringid ja ülikoolid - kus läikvi lont ülesse poole tuleb - milleks neid vaja on ?
Kokkuvõttes Sain ühe linnades lahti (mitte Londoni vaid teise) teen kaks grupp rüütleid - ressursid jooksevad kahjumisse - tõstan makse, lojaalsus jookseb alla. Teeń ülesandeid, tulevad minust tugevamad kallale ja saan lihtsalt surma
Total-Warist erinevalt on ikka "ILGELT JAMA" et kahe grupiga rünnates ühte gruppi - teine grupp lihtsalt tõmbleb esimese taga, tegemata mitte kui midagi (isegi ringi ei lähe, et teisest küljest rünnata !)
PS. Mis seis nende naistega on Senini on kõik peale ühe läinud vahetus kaubaks orjapidajate või palgasõdruite vahel. Miks !? Sest naistega kaasnev boonus on alati nii negatiivne - kas neid annab kuidagi mõjutada ka või nn ümber kasvatada ?
_________________ AMD VS INTEL |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|