Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
darvidaz
HV vaatleja

|
15.02.2010 17:21:22
Ei lase installida Nvidia drivereid Windows 7 64 bit OP süsteemile !! Paluks abi ! |
|
|
Tervist !
Lasin peale endale täna Windows 7 ultimate 64 bitise versiooni, graafikakaart on 9600M GS seega notebook mul. Sain ilusti nvidia.com lehelt vajalikud driverid tõmmatud step by step valides õige OP süsteemi ... jne jne.. nagu seal on.
avades siis applicationi jõuab installiriba 1/3 peale (installing driver components) ja enam edasi ei liigu.. peale 5 - 20 minutit ootamist viskab lõppu ja saan panna Finish öeldes, et ,, The system has not been modified, try again later ''
Oskab keegi öelda palun milles võiks probleem mul esineda ?
1. Kas Windows 7 installib automaatselt mul emaplaadi driverid v pean seda ise tegema ja kust..... ??? ( lihtsalt minu vaade probleemile )
Täpsem info notebookist: Intel Pentium Dual CPU T3400 @ 2.16GHz, 4 gb RAM.
Tänan .
viimati muutis darvidaz 15.02.2010 17:24:31, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
15.02.2010 17:24:02
|
|
|
proovi device manageri kaudu update driver ning anna talle lahti pakitud draiverikaust ette.
|
|
tagasi üles |
|
 |
darvidaz
HV vaatleja

|
15.02.2010 17:29:03
|
|
|
heikis kirjutas: |
proovi device manageri kaudu update driver ning anna talle lahti pakitud draiverikaust ette. |
Tere ! proovisin sinu pakutud versiooni ja annab mulle teada, et ,, Windows has determined the driver software for your device is up to date Kuigi mul ju andis teada, et ma ei saanud peale installi neid drivereid peale . :S
|
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
15.02.2010 17:50:52
|
|
|
aga windows update ei paku uut draiverit? võid proovida draiverid maha lasta, restart safe mode'i ning seal üritada draivereid installida.
Mis kuupäevaga draiverid hetkel üldse peal on? Device manageris näha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
darvidaz
HV vaatleja

|
15.02.2010 18:08:05
|
|
|
aga windows update ei paku uut draiverit? võid proovida draiverid maha lasta, restart safe mode'i ning seal üritada draivereid installida.
Mis kuupäevaga draiverid hetkel üldse peal on? Device manageris näha. |
Uninstallisin driverid läksin Safe Mode device manager ja avasin kausta kus mu driverid extractitud nii hakkas toimetama ja tuli kiri ,, Windows found driver software for your device but encountered an error while attempting to install it '' ; ,, This operation returned because the timeout period expired ''      naljakas ikka...
2. okei tegin peale errorit restardi ja voila reso paigas, Control panel töötab aga ei kui siin kirjutan pilt uimab kui browsin ntks postimeest pilt hakib nagu poleks juttugi driveritest ja Device managerist näitas, et Date on 20.11.2009 ?? lol
|
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
15.02.2010 18:43:37
|
|
|
Proovi veel windows update ära. ning proovi ka veidi vanema versiooni draivereid. võimalik et kõige uuem versioon mingi kalaga?
|
|
tagasi üles |
|
 |
darvidaz
HV vaatleja

|
15.02.2010 19:48:46
|
|
|
Proovi veel windows update ära. ning proovi ka veidi vanema versiooni draivereid. võimalik et kõige uuem versioon mingi kalaga? |
windows up to date nüüdsest, tõmbasin pool aastat vanema versiooni Nvidia lehelt ja täpselt sama probleem. Küsiks üle just in case kas Windows 7 installib emaplaadi driverid ise automaatselt ära v peab need kuskilt eraldi tõmbama ? äkki VGA driverid pole korrektsed vms .....
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
15.02.2010 19:57:51
|
|
|
esiteks: alati kui Nvidia GPU-ga läppar, siis draiverid soovitaks hankida laptopvideo2go.com foorumist
teiseks: kui draiveripakis on PhysiX installikas, siis soovitav see sealt eemalada ja vajadusel installida eraldi
http://forums.laptopvideo2go.com/topic/26109-v19634-windows-7vista-64bit-nvidia-desktop/ (modified INF vaja enne installimist üle kopeerida)
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
tagasi üles |
|
 |
darvidaz
HV vaatleja

|
15.02.2010 20:49:26
|
|
|
Tundub nüüd, et sain driveri ilusti peale ja install sujus ka standard kujul lõpuni. Tänud heikis & SKG abistamisel !
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|