Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-IFFI-
HV kasutaja

|
10.02.2010 13:04:53
Qveeb.ee mida oskate kommenteerida sellisest tasuta teenusest??!!! |
|
|
Selline tasuta hostingu pakuja http://qveeb.ee
2 päeva tagasi registreerisin siis omale seal prooviks serveri pinna. Kõik ilus kena ja puha toimib. Tulid vastavad meilid teatistega ja cPaneeligi sain sisse ja natsa seal ringi luusidagi ja majandada. Jama hakkas siis pärast seda kui vahetasin cpanelis ära oma parooli. Logisin siis välja ning üritasin uuesti sisse logida kui parool osutus valeks. Proovisin siis vaheldumisi uut ja vana kuniks mu IP ära plokiti. OK kõik ilus kena, mõtlesin eks miski script pistis IP kotti sellise "haamerdamise" eest. Olukord tundus normaalne. Saatsin siis ühe kirja supporti palumaks IP unblokida. Ei ühtegi vastust pole siiani saanud. Olen mingi 7-8 meili saatnud erinevatele aadressidele mis sealt lehelt leidsin. (käisin läbi proxy lehel muidu ei pääsend)
Firmal pole ühtegi registri koodi ka avalikustatud ja sellise nimega nagu "Uus koolitus OÜ" ei leia kah vasteid.
Olen üsna kindel tegemist on perse koorimisega inimestelt kes tellivad seal tasulist teenust ja teevad ülekandeid. Ise õnneks võtsin tasuta paketi. Kindlasti on siin targemaid/kogenenumaid tegelasi kes äkki vähekene uuriks millega tegu on???
Huvitavalt reklaamivad nad ka oma supporti -->Alati avatud
Meie tehniline tugi on alati avatud - 24 tundi, 7 päeva nädalas.
Kui see miinus seal 24 ees on tõesti teadlikult kirjutatud siis on asi selge
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
-IFFI-
HV kasutaja

|
10.02.2010 13:40:02
|
|
|
Ma tõesti palju ei otsinud, kiikasin vaid äriinfost ja ei vaevunud rohkem otsima kuna oli tunne "mõtetust" teenusest. Ja ega präätki ei ärata palju usaldust see firma, kuna pole ühelegi meilile vastatud, peris kummaline selline käitumine või kuidas teile tundub. Sellist teenust pakkuda siis peab esmalt ikka korralik support taga olema. Mul ei olegi võib-olla (hetke põhimõteliselt ei kasuta helistamise võimalust) võimalik helistada...kuidas nad tegelevad müügiga, osutavad abi... :S veits arusaamatu on see koht. Lehel välja reklaamitud meili aadressid mitte ükski ei toimi. Pole ju tarvis reklaamida kui asjad ei tööta. Pannud kohe siis kohe suurelt ja punaselt support nr. läraki keset lehte ja kirjutanud väiksemalt alla, et me ei kaksuta meile ja tegelt me ei oskagi meile lugeda rääkimata vastuvõtmisest ...
Ja firma aadressidgi on erinevad. Qveebi lehel siis Qveeb.ee
Uus Koolitus OÜ
Vasara 22A
Tallinn, 11713
Eesti
ja krediidi infos: Aadress: Mustamäe tee 171A-32 12913 Tallinn
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
10.02.2010 15:58:11
|
|
|
-IFFI- kirjutas: |
Ma tõesti palju ei otsinud, kiikasin vaid äriinfost ja ei vaevunud rohkem otsima kuna oli tunne "mõtetust" teenusest. Ja ega präätki ei ärata palju usaldust see firma, kuna pole ühelegi meilile vastatud, peris kummaline selline käitumine või kuidas teile tundub. Sellist teenust pakkuda siis peab esmalt ikka korralik support taga olema. |
Vaevalt et nüüd seal miskit tegelikku supporti taga on. Kõigi andmete järgi peaks neil olema võetud miski pakett siit http://www.coslinks.net/ ja on lihtsalt nö. resellerid.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
-IFFI-
HV kasutaja

|
16.02.2010 20:19:19
|
|
|
Et siis öösel potsas melikasti säukse sisuga kiri:
tsitaat: |
Qveeb.ee
Tere,
Järgnev kiri puudutab (minu nimi) kasutajakontot.
Märkasime, et olete teinud hiljuti hulgaliselt tellimusi Qveeb.ee keskkonnas.
Seoses sellega peame märkima, et olete mitte hea-peremehelikult kasutanud meie tasuta pakutavaid teenuseid, ohustades otseselt sellega meie serverit.
Lõpptulemuseks oleme sulgenud KÕIK teie IP-ga registreeritud teenused ja domeenid. Lisaks piirame teie IP 98.121.744.248 ligipääsu meie serverile.
Qveeb.ee meeskond
|
Täielik klounaad minu arust!? Ok regasin oma nimele jah miski 25 TASUTA kontot koos tasuta sub-domeeniga.
Oleks siis olnud kusagilgi mingine märge registreerimise piirangute kohta.
Ja huvitav kuda ma siis ka ohustan nende serverit Okei, regasin ühelt ja samalt IP-lt kõigepealt omale see 25 kontot ja siis pärast regasin teisele inimesele ka ühe konto eraldi *.pri.ee domeeniga. Ainuke mis neid kahte kontot ühendas oli ühtne IP
Mina igaljuhul arvan oma puupeaga, et veits ülekohtune on panna bann sellepärast? Okei kustutagu mul ära need liigsed kontod siis ja ma arvan viisaks oleks võinud olla ennem ühendust võtta ja välja tuua oma seisukoht või arvamus.
Märgin siia veel juurde, et kui olin konto seal reganud siis üritasin vahetada cPanelis oma PW-d aga süsteemi viga oli, et see ei suutnud seda enam ära vahetada ning hiljem sisse logida üritades ei tunnistanud kummagi PW ta. Nu ma nii kaua sela uksetaga lammutasin kui süsteem väänas automaatselt IP banni. Paari päeva möödudes oli see kadunud ja kõik toimis kenasti uuesti vana passiga.
Siis kui olin saanud banni sealt saatsin qveebi lehelt leiduvatele meilidele kõikidele oma mure milledele siis vastai alles täna üleval oleva sisuga meilile veitsa ebanormaalne minu arust.
Regasmisest kuni tänaseni on juba möödas nädalapäevad.
Kuda Te kommite sellist asja?
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
17.02.2010 11:06:47
|
|
|
tasuta lõunaid pole olemas. Ja kui keegi pakub midagi tasuta ja sa hakkad seda kuritarvitama, siis mina teenusepakkuja asemel keeraks ka kraanid kinni.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
-IFFI-
HV kasutaja

|
17.02.2010 15:57:31
|
|
|
Asi kõik on korras sain öösel meili uuesti kus kirjas IP Blokeeringu tühistamine ja võin rõõmsalt oma kontot kasutada. Muidugi liigsed kontod kustutati
-e- to Spott: Võibolla mul tõesti on vaja seda serveripinda nii palju ja kui kusagil pole märkeid/vihjeid piirangule siis ma ei näe, et ma oleks miskit rikkunud või halba teinud :S
Kas siis on tõesti raske panna juurde märge üle 1 konto ei ole viisakas/lubatud regada. Jah selline märge ei ole hea reklaam ja sellepärast vast ei märgita
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
17.02.2010 16:09:12
|
|
|
Asi kõik on korras sain öösel meili uuesti kus kirjas IP Blokeeringu tühistamine ja võin rõõmsalt oma kontot kasutada. Muidugi liigsed kontod kustutati |
See ühe konto piirang näitab, et tegu mingite lasteaia lastega. Mis vahe seal on kas registreerib üks inimene omale 100 kontot või teevad seda 100 erinevat inimest.
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
-IFFI-
HV kasutaja

|
17.02.2010 16:28:29
|
|
|
Üsnagi algajad tunduvad seal jah. Kõige rohkem ajas mind naerma see, et mina ohustasin nende serverit kui olin ühelt ip-lt reganud 2 kontot
Muidugi see supporti asi oli ka koom, nädal läks aega ennem kui vastus tuli, nuid viimased 2 päeva on support ikka "aktiivne" olnud, vastused saanud 12h jooksul
Aga mis siin ikka nuriseda, kui lehel vaadata siis näeb, et turule on nad saabunud eelmine aasta lõpp, seega uued tegijad ja kogemused puuduvad. Eks õpivad oma vigadest.
Vähemalt pärast minu kirja mis ma saatsin ja oli üsna mürine...siis enam ei saa tasuta *.pri.ee ja *.ee domeene
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
vopski
HV kasutaja
|
17.02.2010 17:20:35
|
|
|
Tasuta lõunaid pole olemas!
Sa peaksid olema õnnelik, et said tasuta midagi, ja kui sa selle saad, siis pead ka arvestama, et "tasuta" võib see ka ära kaduda.
Eestlastel on mingi nõme komme suhtuda tasuta asjadesse kui loomulikku ja nii kui mingi jama sellega kaasneb nii kohe tõsta kisa.
No milleks?
Huvitav mis kullaauguks seda veebimajutust peetakse, et neid ettevõtteid järjest tekib .
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
-IFFI-
HV kasutaja

|
17.02.2010 17:26:37
|
|
|
vopski kirjutas: |
Tasuta lõunaid pole olemas!
Sa peaksid olema õnnelik, et said tasuta midagi, ja kui sa selle saad, siis pead ka arvestama, et "tasuta" võib see ka ära kaduda.
Eestlastel on mingi nõme komme suhtuda tasuta asjadesse kui loomulikku ja nii kui mingi jama sellega kaasneb nii kohe tõsta kisa.
No milleks?
Huvitav mis kullaauguks seda veebimajutust peetakse, et neid ettevõtteid järjest tekib . |
Jep, kindlasti tuleb seal varem või hiljem miskine tasu selga. Kunagi tegi sam triki ka serverimaailm.ee nüüd siis netpoint.ee. Oli sealgi alguses tasuta ja siis tuli maks ja siis kord veel tõsteti kuigi ei lubatud jne...Ei mul pole maksmise vastu midagi, kui ikka tahad normaalselt toimivat teenust siis selge, et tuleb ka maksta Asja point selle qveebiga oli lihtsalt puhtalt sportlik huvi. Ja ei kisa ma siin midagi, pigem arutlen sellel teemal
Ju kõik arvavad, et saavad sellega ratsa rikkaks
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
17.02.2010 17:31:36
|
|
|
gnoom kirjutas: |
Asi kõik on korras sain öösel meili uuesti kus kirjas IP Blokeeringu tühistamine ja võin rõõmsalt oma kontot kasutada. Muidugi liigsed kontod kustutati |
See ühe konto piirang näitab, et tegu mingite lasteaia lastega. Mis vahe seal on kas registreerib üks inimene omale 100 kontot või teevad seda 100 erinevat inimest. |
Tehniliselt loomulikult vahet pole - ressursikulu on sama, kui aga lähtuda mingitest fair use põhimõtetest, siis on ikkagi viisakas mitte kogu tasuta pakutavat ressursi üksi ära okupeerida. Samas sellisel juhul peaks olema ka selgelt välja öeldud, et teenus on küll tasuta, aga mõistuse piires kasutamiseks.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
17.02.2010 18:06:56
|
|
|
vopski kirjutas: |
Huvitav mis kullaauguks seda veebimajutust peetakse, et neid ettevõtteid järjest tekib . |
Kullaauguks peetakse seda sellepärast, et enamusel pole aimugi, mida sellise teenuse pakkumine tähendab.
Võetakse kusagilt hostingust miski suurem pakett ja siis kukutakse seda edasi müüma. Nagu siin teemas see Qveeb siis teeb.
Või on mõnel kavalpeal koduse arvuti peale "server " püsti aetud. Et no kodus Winni installiga saab hakkama asi siis hostingut pakkuda pole.
Sellise teenuse pakkumine eeldab:
Korralikke masinaid mis asuvad korralikus sidekeskuses.
Häid teadmisi serveri tarkvarast ja seal jooksvate teenuste majandamisest.
24/7 toimivat kliendituge.
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
19.02.2010 10:48:51
|
|
|
Kodutute supiköökides pole ka kuskil kirjas, et ainult ühe supi kausi saad. Nu lähed võtad teise, kolmanda järjest - keegi ei karga veel kukile. Kuid kui sama nägu tuleb juba mitmekümnendat portsu võtma, siis tekib küsimus, mis ta nendega teeb. Kõigi eelduste kohaselt valab enamuse nurga taha - ja siis saadetakse see küsija siiski ****
Seega - ei pea reeglites selline asi kirjas olema, et ainult üks konto ja kõik. Kui sul on nii suur ressursi vajadu - siis võta tasuline pakett.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |