praegune kellaaeg 20.06.2025 00:29:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kuripaha
HV kasutaja

|
02.02.2014 11:30:27
HDTune probleem |
|
|
HDtune error scaniga on tekkinud probleem. Nimelt varem sai kõiki kettaid ilusti kontrollida ja error scanid jooksid ilusti... siis nüüd kas ei käivitu error scan või siis jooksutab ta seda iga natukese aja tagant kinni. SMART näitab, et kettas on korras samas error scan jukerdab või ei alusta õldse scanniga.
Scanni tegemis ajal sai varem kõike muud ka teha aga nüüd hangub seda tehes arvuti iga natukese aja tagant - mõtleb paar(kümmend) sekundit ja siis toimib jälle kõik.
Kui kontrollin enda ketast kus op süsteem peal siis ei ole mingit probleemi - ainult siis kui üritan scannida lisatud kettaid.
Olen vahetanud SATA kaabli, uuendanud arvuti kõik driverid ja uninstallinud ja siis uuesti installinud HDTune ja ikka jätkub sama jama.
Arvutiks on
E5200
P31-ES3G
Win 7
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kuripaha
HV kasutaja

|
05.02.2014 10:41:09
|
|
|
Asi pole kõvakettas vaid mingi "kala" on mul arvutiga kuna viisin sama ketta mis mul hdtune ja arvuti kokku jooksutas sõbra arvutisse ja seal hakkas kõik ilusti tööle...
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
2 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|