Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ex6
Kreisi kasutaja

|
06.02.2010 19:04:49
Windows 7 litsentseerimise küsimus |
|
|
Hei, proovisin oma murele google abil vastust leida, aga ei leidnud, äkki mõni HV tegelane oskab vastata.
Case:
Mul on laptop, millesse on installeeritud Win 7 Ultimate. Mingi hetk tagasi hakkas Windows minuga riidlema, et see pole legaalne windows - it must be validated as genuine.
Samas on mul olemas täiesti legaalne tudengi Win 7 Professional koos 7 Pro litsentsi numbriga.
Küsimus:
Mis juhtub, kui ma oma illegaal-Ultimate windowsit hakkan Professionali võtmega legaliseerima?
Kas asi feilib - vale võti?
kas asi teeb mu piraat ultimatest legaal ultimate (kahtlen sest võti on ju Professionaali oma)
Kas asi downgrade-b mu Ultimate Pro-ks ja legaliseerib süsteemi Pro-na?
Selle lehe: http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/products/compare andmetel Ultimate-l ainult 2 asja rohkem kui Pro-l - mõlemad sellised ilma milleta ma "saan hakkama küll"
* Help protect data on your PC and portable storage devices against loss or theft with BitLocker.
* Work in the language of your choice and switch between any of 35 languages.
Olen hetkel kodust eemal ja kõike läpakas olevaid faile ei anna kuhugi backuppida ka et julgelt katsetada... Net mul elukohas on aga see on suht aeglane ja jagatud mitme kasutaja peale - ei hakka ma oma faile üle neti ka kuhugi tõstma.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
frygor
Kreisi kasutaja

|
06.02.2010 19:08:55
|
|
|
Pead Ultimate'i maha laskma ja Pro installeerima, siis su key hakkab tööle alles.
Praegu Ultimate ütleks su Pro key peale "invalid" ja lõugab edasi oma Genuine värki.
Praegust Ultimate'i saad legaalseks aint Ultimate key'ga.
viimati muutis frygor 06.02.2010 19:09:49, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
06.02.2010 19:09:28
|
|
|
Ma ARVAN, et tuleb teha fresh install prole, et need teised variandid langevad ära, aga see on mu arvamus.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
3 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
06.02.2010 19:19:39
|
|
|
No selles ongi probleem et ma pole ka kindel mismoodi win käitub. Netist kusagilt lugesin, et Win 7 installi plaadid olla kõik laias laastus identsed, st et kui ostad Home editioni ja siis otsustad upgrade teha, siis sul pole vaja uut installi plaati, vaid kõik lahti lukustatav soft ja featuurid on juba selle Home editioni plaadi peal olemas.
ÄKKI toimib asi mõlemas suunas, et kui upgrade on võimalik, kasutades kallimat litsentsi võtit, siis äkki on ka downgrade võimalik ... Aga ega ma veel ei kiirusta katsetama, võibolla mõni HV kasutaja on sellist asja juba kunagi proovinud.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
frygor
Kreisi kasutaja

|
06.02.2010 23:05:11
|
|
|
ainuke võimalus Win7 Pro key'd kasutada on siis, kui installid selle Win7 Pro.
Ultimate'i ilma puhta installita Proks ei tee.
Seega tee vajalikest asjadest backup ja kuku installima ning ongi probla lahendatud.
_________________ Hunt kriimsilm 9 ametiga! |
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
06.02.2010 23:53:14
|
|
|
Just frygor'il on õigus. Kui oled ultimate peale lasknud siis aitab ainult ultimate key.
Tahad pro keyd kasutada siis clean install
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|