praegune kellaaeg 18.06.2025 21:38:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ranz2
HV vaatleja
|
18.12.2009 22:07:21
|
|
|
BReaK da iCE kirjutas: |
SIM kaardilt võta kõigepealt PIN küsimine maha!
 |
SIM pärit EMTi pulgast, ehk siis seal on PIN küsimine maas juba by default.
Lenovo supporti sai kiri ka vastu saadetud ning sealt tuli vastus, et kui teil ikka legaalne nende poolt installitud XP peal, siis saatku ma arvuti neile tagasi ning nad installivad win-i uuesti... niipalju kui mina googlist leidnud olen, on seda proovitud ja probleem ei ole kadunud sellega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
tagasi üles |
|
 |
ranz2
HV vaatleja
|
18.12.2009 22:45:37
|
|
|
Takkaotsa, et sellest veel vähe oleks... selgus, et mingil põhjusel ei leia see masin ka kõiki wifi võrke :S täitsa ulme
Tartu kodus (kortermajas) mitu wifi võrku ja mina selle masinaga näen neist ainult mõnda üksikut (loomulikult teiste isikute võrke, milledesse ligipääsu pole) ja enda oma võrk puudu, teised arvutid siin majas (2x erinevad läpparid, üks laua arvuti ja isegi minu telefon) leiavad selle võrgu ilma igasuguse probleemita. Tallinna kodus aga oma võrk ilusti olemas (peaksin seal kontrollima teise arvutiga üle kas näen kõiki võrke või mitte).
Kas miskit võimalust ilma miski managerita ei ole võimalik seda mobiilset interneti ühendust luua?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
tagasi üles |
|
 |
ranz2
HV vaatleja
|
20.03.2010 21:48:25
|
|
|
Avastasin, et ma ei olegi siia teema lahendust pannud... lahenduseks oli siiski wini uus install ning peale seda kadusid ka kõik mured :d
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|