Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Markspoiss
HV veteran

|
05.02.2010 17:01:35
QoS Teenusepakett võrgu seadetes? |
|
|
palju see võrgu liiklust ruunab kui see peal on? semõttes et olen kuskilt kunagikuulnud, et see pidavat pidurdama kohalikus võrgus ühendust? või oleks see siiski halb mõte need kinni keerata? Või jagate ehk näpunäiteid kuidas oma 100MB-sest võrgus kodus maksimumi võtta saaks? Ei ole ju kuidagi normaalne kui kõik kaabeldus jms on nagu korras ja krt filmi 1-st masinast teise kopeerib poo h
EDIT: või on siin mul pudelikaelaks praegu ESET nod32?
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaegkuulja
Aeg maha 30
|
05.02.2010 17:11:09
Re: QoS Teenusepakett võrgu seadetes? |
|
|
Markspoiss kirjutas: |
palju see võrgu liiklust ruunab kui see peal on? semõttes et olen kuskilt kunagikuulnud, et see pidavat pidurdama kohalikus võrgus ühendust? või oleks see siiski halb mõte need kinni keerata? Või jagate ehk näpunäiteid kuidas oma 100MB-sest võrgus kodus maksimumi võtta saaks? Ei ole ju kuidagi normaalne kui kõik kaabeldus jms on nagu korras ja krt filmi 1-st masinast teise kopeerib poo h
EDIT: või on siin mul pudelikaelaks praegu ESET nod32? |
Mille läbi see sul jookseb? Vot selle seadme viskadki prügikasti ja paned korraliku asemele. QoS ei puutu asjasse.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
05.02.2010 17:37:20
|
|
|
krt läbi wrt 54G, elioni digitv, ja trendneti switchide
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaegkuulja
Aeg maha 30
|
05.02.2010 17:47:29
|
|
|
krt läbi wrt 54G, elioni digitv, ja trendneti switchide |
Kas sul on Elioni 100Mbit ühendus? Ei maksa lootagi et sealt 100Mbit kätte saad, seda ei saa isegi LAN võrgus mitte, eriti veel kui pole 1Gbit võrku.
Kui alla 50 Mbit saad, siis peaksid Elioni riketesse sellest teatama. Aga 1Gbit võrk (switch ja võrgukaardid) oleks sellegi poolest soovitatav. wrt54G asemel
võid proovida ka mingit kaasaegse rauaga arvutit, näiteks Linuxi iptables või kui eriti süveneda ei viitsi, siis Kerio Winroute on mugavaim (kasutajasõbralikum) gateway üldse. Müüri ka 1Gbit võrgukaardid.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
05.02.2010 18:06:35
|
|
|
ei mul on tava digitv ja jutt käib 1st arvutist teise kopeerimisel võrgus:)
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
obundra
Kreisi kasutaja

|
05.02.2010 20:17:44
|
|
|
Pane alustuseks need arvutid omavahel sabapidi kokku ning kui siis kiirus korras, hakkad järjest switche vahele laduma kuni kiirus kukub, siis ongi vigane seade leitud.
_________________ Hold the heathen hammer high! |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
05.02.2010 23:29:16
|
|
|
Pigem on tegu valesti ehitatud võrguga, kus sisevõrgu (Local Network) infot jooksutatakse läbi interneti ühest arvutist teise.
Võrk peab ikka nii rajatud olema, et ainult välja suunatud info pääseb internetti, sisevõrgu (Local network) info liigub ainult sisevõrgus.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
09.02.2010 23:20:48
|
|
|
see asi nüüd korras... viga oli servermasinas.... tegin sellele sarale restardi ja asi toimis.... ilmselt oli VLC mul seal ühenduse kooma uhanud...
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaegkuulja
Aeg maha 30
|
10.02.2010 19:56:03
|
|
|
see asi nüüd korras... viga oli servermasinas.... tegin sellele sarale restardi ja asi toimis.... ilmselt oli VLC mul seal ühenduse kooma uhanud... |
"IT osakonna" komöödiaseriaalis kästakse ka koguaeg retarti taha ja vaadata kas pistik on seinas. Uskumatu küll, kuid ka kõikides outsourcingu firmades kästakse sama asja teha. Veel uskumatum aga on, et see aitab ka kõige paremini enamus hädade vastu. Ükskord aitas mind ennastki mu arvutivõõras sõber, kes soovitas restarti teha, mille peale ise ei tulnud kohe ning loomulikult oligi jälle asi korras peale seda.
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|