Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
PokerAce
HV vaatleja

|
12.02.2010 22:27:08
HTML div paigutus |
|
|
Vabandan kohe ette, kui see teema on ringluses olnud. Aga ma ei leidnud seda ja arvasin ehk teist siis keegi oskab mind juhendada/aidata. Probleem seisneb mul siin: http://www.web-disain.com/RENE/paigutus/ . Asi siis seesugune: Mul vaja, et see <hr /> joon asuks koguaeg siis nt 5 px kaugusel selle peal olevatest kastikestest. Hetkel mõjutab aga selle kaugust left kastike. Kui muudan left kõrgust siis ka see <hr /> joon liigub sellega kaasa v. a. juhul kui left kastike ei ole väiksem kui keskel olevate divide maximum kõrgus. Kas keegi oskab mul selle lahenduse leida? Endal juba aju nii segi paisatud:S. Tänud ette!
koodid:
HTML:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<link href="index.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<title>Untitled Document</title>
</head>
<div class="container">"container"
<div id="header_wrapper">"header_wrapper"
<div id="header">"header"
</div>
</div>
<div id="menu">
<div id="page">page</div>
<div id="left">left<br /><br /><br /><br /><br /></div>
<div id="right">right</div>
<div id="keskmine">
<div id="keskmine_vasak">ma tahaks, et see hr oleks siin selle kasti all 5 px kaugusel!</div>
<div id="keskmine_parem">k_p</div>
<hr />
<div id="keskmine_alumine">k_a</div>
</div>
<br class="clear" />
</div>
</div>
<body>
</body>
</html> |
CSS:
/* CSS Document */
.container {position:relative; background:#09C; padding-bottom:25px; }
#header_wrapper{ position:relative; line-height:25px; border-bottom:#000 1px solid;}
#header{position:relative; background:#030; width:800px; margin:0 auto; padding:10px;}
#menu{position:relative; background:#090; width:800px; margin:0 auto; padding:25px;}
#page{position:relative; background:#963; padding:5px; }
#left{ position:absolute; background:#CF0; height:200px; width:200px; padding:25px;}
#right{position:relative; float:right; background:#CFC; width:200px; padding:25px;}
#keskmine{position:relative; margin:0 auto; background:#CFC; width:200px; padding:25px;}
.clear{clear:both;}
hr {clear:both;}
#keskmine_vasak{ position:relative; float:left; width:45%; height:300px; background:#060; padding:3px;}
#keskmine_parem{ position:relative; float:right; width:45%; background:#330; padding:3px;}
#keskmine_alumine{position:relative; background:#FFF; border:#000 1px solid; padding:3px;}
|
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
12.02.2010 23:01:50
|
|
|
PokerAce, uuri natukene FLOAT hingeelu. Praegu on sul paras porr tehtud.
Aga olemasoleva asja puhul oleks lahenduseks:
css:
|
#keskmine { float:left; margin-left:25px; } #keskmine_vasak, #keskmine_parem { margin-bottom:5px; }
|
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
PokerAce
HV vaatleja

|
12.02.2010 23:27:39
|
|
|
Renka kirjutas: |
PokerAce, uuri natukene FLOAT hingeelu. Praegu on sul paras porr tehtud.
Aga olemasoleva asja puhul oleks lahenduseks:
css:
|
#keskmine { float:left; margin-left:25px; } #keskmine_vasak, #keskmine_parem { margin-bottom:5px; }
|
|
okei, olemasoleva asja puhul midagi oskasid aidata aga kui see teostada, siis jookseb see left kollane background üle rohelise ala alumise äära, mis ei ole ka hea ! aga eks ma pean uurima float i ka.. kuid äkki keegi oskab mu mõttest aru saada ja mind juhendada! tänud!
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
12.02.2010 23:41:29
|
|
|
PokerAce, lihtne loogika. Kasuta ainult ühte suunda floatimist. Näiteks ainult vasakule. Ja elu on lihtsam.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
PokerAce
HV vaatleja

|
12.02.2010 23:47:43
|
|
|
Renka kirjutas: |
PokerAce, lihtne loogika. Kasuta ainult ühte suunda floatimist. Näiteks ainult vasakule. Ja elu on lihtsam. |
Ma tänan!
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|