praegune kellaaeg 25.06.2025 20:38:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
zeff007
HV kasutaja
|
22.01.2010 17:09:01
mure pordiga 113 |
|
|
tere, selline mure, et soov teha pordi 113 taha veebiserver(edastab webcam pilti), teenusepakkuja poolt on port avatus(113), see on suunatud ka ilusasti serverisse, nüüd on selline lugu, et kui panen serveri tööle pordil 8080(tootja poolt kinnitatud et töötab web stream ja töötab kah sisevõrgus katsetatud localhost:8080), kuna ma aga ei saa väljaspoolt sisse kohe õigele pordile vaid avatud on ainult port113, siis kasutan selleks ftpgateway programmi.
esimese variandi puhul tegin katse, kus web server töötab pordil 8080 ning ftp gateway tõlgib pordi 80-->8080 veebiserverile ehk liiklus käib niimoodi, et kui sisevõrgust teha päring localhost:80, siis suunatakse see serverile localhost:8080 asi toimib ja töötab(välisvõrgust ma seda teha ei saa, kuna avatud on ainult tcp 113)
Teise variandi puhul tahaksin seda tööle saada järgnevalt ehk siis ligipääs wan ist.http://mingiaadress.ee:113, veebilehitseja teatab aga -->See aadress kasutab porti, mida tavaliselt kasutatakse muul eesmärgil kui veebi lehitsemine. Sinu kaitsmiseks katkestas Firefox päringu.
mida teha, et asja tööle saada, väljaspoolt avatud on ainult tcp 113
ma saan aru, et firefox blokeerib seda porti aga kuidas ma seda lihtsasti muuta saan
mida võiks ette võtta sellise asjaga
ja tänud kes vaeva nägid
|
|
tagasi üles |
|
 |
obundra
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|