Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  D-Link DI-524 Ei tee tehase reseti ega lase ruuterisse sisse märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
G2rry
HV kasutaja
G2rry

sõnum 21.01.2010 14:11:44 D-Link DI-524 Ei tee tehase reseti ega lase ruuterisse sisse vasta tsitaadiga

Tere.

Mure siis selline et D-Link DI-524 model B4 Ei tee esiteks tehase(hard) reseti. Proovisin nii 10 ja 30 sekki hoida ja voolu ära võtta ja veel hoida reseti ja vool tagasi panna ja hoida resetti ja peapeal seisin ka vahepeal ja paitasin kassi aga no ei tee reseti ära. Igast ime versioone mis googlest leidsin proovisin.

Siis kui seda reset nuppu väga kaua all hoida teeb nagu reseti ära peale 10-t seki ja siis jääb status üli kiirelt vilkuma,kui uuesti kohe proovida resetnupust reseti teha siis panin tähele ,et resetivajutades hakkab ka wlan sama kiirelt vilkuma kuid reseti ei tee aga kui vool korra ära võtta ja käima panna jälle siis lihtsalt status ja wlan vilguvad sünkroonis umbes 3 sekundi tagant ning mingit connecti arvutiga ei saa,ikka enda limited or no connectivity möla ajab ning ip 192.168.0.1 käsule ei reageeri ja sisselogida ei saa. Minu mäletamist mööda peale õnnestunud tehase reseti ei lähe sellel ruuteril wlan automaatselt töölegi niiet ma ei saa aru mida ta vilgutab.

kribasin ka runi .cmd ja siis pingisin ruuterit aga ei ole mingit ühendust,proovisin seda korduvalt.

Tõmbasin tootja lehelt uue firmware koos vajaliku exe failiga mis peaks force resiimis upgrade ära tegema aga no ei saa üldse ühendust arvutiga seega ei leia vajaliku seadet mida siis updateda.

*olen proovinud 3 eri arvutiga
*uue ruuteri ostsin ka ja kõik 3 arvutit läksid kohe netti ja probleeme pole, kasutan starmani netiühendust
*loomulikult on otse ühendus kaabli abil ning netti kaabel(wan) on üldse eemaldatud ja juhe port1-st otse arvutisse.

Selline pikk nutulaul aga ehk oskab keegi öelda kas see ruuter veel ärkab ellu või ei. Lugesin siin HV-st et üks "hull" lasi lühisesse ruuteri ja siis tegi reseti ära uuendas ssid defaulti ära nagu ma aru sain ja töötab nagu naks aga no ma nii vinge vend küll pole et elektrit narrima hakkan icon_biggrin.gif

Tänud igasuguse targa info eest.

UPDATE

Nii paistab et keeruline lugu. Googledan siin juba teist päeva ja uurisin puurisin. Proovisin siis sellist asja

- unplug power
- hold reset button down and plug power back in after 5 seconds
- continue holding button for further 5 seconds
- Set Static IP on your PC LAN adapter - 192.168.0.5 should be fine.. Subnet 255.255.255.0 and Gateway 192.168.0.1
- Try log in to device - it should display a Recovery mode page.. load the firmware you downloaded to it.
- Once complete, set LAN back to obtain IP and DNS to Auto Obtain and check to see if you receive an IP from the router. Power cycle for 5 seconds if you still can't to determine.

Seoses sellega kadus ära selline mure nagu limited or no connectivity. Kuid pingides ei tule ikka mingit vastust ja ka enda ip-le ei reageeri ruuter. originaal ip-d pole ma ka muutnud kunagi sest pole vajadust. kuna starmani ühendus on nii tore et ruuter töötab suht plub n play-na.

Et ikka keegi ei mõika miskit head öelda? Üldse ei tahaks lühise varianti nagu proovima hakata aga nalja saaks kindlasti icon_biggrin.gif

UPDATE 2

Nüüd leidsin sellise õpetuse http://borgetech.blogspot.com/2007/09/d-link-di-524-revision-b4-status-light.html

Esiteks ei hakanud peale arvuti restarti ja ip-de vahetust nagu seal õpetuses oli see status led julmalt vilkuma. Aga tegin siis sellise umbes 15 -20 sek reseti allhoidmise kuni see hakkas julmalt vilkuma ning restarti polnud vajagi.

Muutes ip-d küll selliseks nagu vaja ja vastava firmware upgrademise pluginiga leidis ülesse masina kuid jutt oli kirjas selline 192.168.0.1 crash and ip unreachable. Ning upgrade nupp oli lukus.

Muutsin siis ip-d uuesti ümber järgnevalt:

ip 192.168.0.2
subnetmask 255.255.255.0
dgw 192.168.0.1

ja üks dns 192.168.0.1

Tegin refreshi firmware upgrade programmile ning upgrade nupp läks lukust lahti

Tegin upgrade ära ning resetis seadme tööle ja kusjuures nii et minu vanad seaded kõik töötavad ja vana parool ka. Neile kes ei mäleta enda vanat parooli soovitan siis teha seda alguses räägitud 10 seki all hoida restart nuppu reset ja siis peaks minema sisse default ip pealt mis on 192.168.0.1 ning kasutaja nimi admin ja prooli pole

Loodan et minu loost on kellelgi abi. tulevikus kuigi tegu üsna vana mudeliga.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  D-Link DI-524 Ei tee tehase reseti ega lase ruuterisse sisse
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.