praegune kellaaeg 20.06.2025 22:59:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tiim
HV veteran

|
06.12.2009 16:29:25
Arvuti heli jukerdab |
|
|
Niisiis...Heliga veider anomaalia. Lambist kaob ära.
Kella juurde nurka jääb see volume asi alles, kuid mutena. Mute juures linnukest eemaldada ei saa.
Device manageri al on kõik ok. Näitab et, Realtek AC 97 on olemas ja funktsioneerib.
Kui olen device manageri alt realteki ära uninstallinud või disablenud, ja reinstallinud või enablenud, siis peale resa tuleb heli tagasi. Ning kaob jälle mõne tunni joksul. Kuid mitte koheselt. BIOS-is näitab et onboard sound on enabled.
Kamm hakkas pihta, siis kui proovisin ühte eraldiseisvat helikaarti oma arvutis, et kas töötab. Vahepeal olen teinud isegi kettapuhastuse, kuid jama ikka kestab.
Milles võib probleem olla.
Tegu on sellise emmega http://www.firingsquad.com/hw/139/MSI_848P_Neo-LS_MS-6788/
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
06.12.2009 21:02:50
|
|
|
realtek ac 97 on ikka sitaks kõva helikaart. ma olen sellega kõik kõrgtaseme stuudiohelisalvestised ära teinud. sn-r on kohati lausa 155 ja thd -220
aga asi on selles et emaplaat on väsinud ja mingid seadmed ei saa sul enam piisavalt voolu et hoida PnP/dev/busmasterit piisavalt töös. omal üks sama masin ja viga selles et üks konde on läbi ja üks onboard kontra on kah kõrbenud ja see takistab helikaardil piisavalt funki saamast
PS - aeg maha staatus tegi mulle väga suurt rõõmu
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
1 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
03.01.2010 21:38:02
|
|
|
kas keegi pakub veel midagi geniaalset
Ohoo, ongi mingi voolu teema vist. Ennem kui heili jukerdas oli prose klokitud 3.04 GHz.i peale. Nüüd võtsin kloki 2.8 GHz-i peale ja voilaaa....Hetkel töötab sound vägagi stabiilselt.
Uuriks seda, et praegu istub mingi 350W toide kastis( jah, ma tean, et vähe). Kuid kui asi näiteks 400W-ise vastu vahetada, kas siis saab heli chip piisavalt voolu, või asjad käivad teisiti. Harige mind!
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|