Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
uhh
HV vaatleja

|
21.02.2006 23:20:33
BT ja OBEX - failide liigutamine arvuti ja telefoni vahel |
|
|
Liigutan faile arvutist telefoni ja vastupidi Bluetooth kaudu kasutades KBluetoothD.
Muret teeb nimelt see, et on õnnestunud ainult failide saatmine: arvutist tel poole kasutades Bluetooth OBEX Push Client kanalil 4, telefonist saates võtab vastu kbtobexsrv kanalil 3.
kasutan
SiemensM75, Kubuntu, Yakumo Blueport Pro dongle
Muret teeb, et ei ole õnnestunud linux all üle BT telefonis sorida ja sealt siis tõmmata, väidab, et ühenduse loomine ebaõnnestus. Samas, WIN all on mul õnnestunud samas telefonis üle BT ringi kolada. Mis mul valesti seatud on, kas keegi on endal liikluse mõlemat pidi tööle saanud?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Silver?!
HV veteran
|
22.02.2006 10:08:51
|
|
|
Kas aga OBEX ftp ei tööta? mina kasutan nii debiani testingu ja suse 10 kde siis 3.5 seda sama kbluetoothi ning eeriku T630 'ga töötab obex ftp vägagi edukalt. Obex pushi olen ma kasutanud igaste java junnide telefoni kupatamiseks.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
uhh
HV vaatleja

|
05.03.2006 23:34:17
|
|
|
tsitaat: |
Kas aga OBEX ftp ei tööta?
|
Seep see on, et ei tööta. Kui üritan seda rida pidi: remote - Bluetooth - minutelefon - OBEX File Transfer, siis tuleb vastuseks peale mõningast ootamist: Juurdepääs asukohale minutelefon puudub.
Kas on mõni seadistuste fail, kus tuleks miskit õigeks sättida, või on minu lähenemine asjale põhimõtteliselt vale?
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
bon
HV vaatleja
|
06.03.2006 17:47:48
|
|
|
konqueror: sdp:/ kirjuta urlile ja mine siis selle kaudu. Arvatavasti on BT juba järgmisele kanalile kolinud.
_________________ wibes.ee |
|
tagasi üles |
|
 |
uhh
HV vaatleja

|
10.03.2006 15:45:46
|
|
|
Kirjutasin konqueror: sdp:/ aga sellest abi pole. Kui kirjutada sdp://minutelefon/ , kuvatakse teenused, kus on kõik sobiv olemas, sealt edasi OBEX File Transfer, tuleb aadressreale: obex://[00:01:e3:62:54:0d]:5/, kusjuures aadress on sama, mis telefonimenüüst vaadatu ja kanal tundub siis 5 olevat. Teade jällegi sama, et juurdepääs puudub. Kas on võibolla miski standardne kanal, mis tuleb kuskilt seadetest reserveerida? või saab veel miskit üle vaadata?
Kas OBEX failide liigutamine on üldse Linuxi all sama põhimõttega kui Win all (Win all sama riistvarapaar töötab).
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavi
HV veteran

|
21.09.2006 19:57:38
|
|
|
mul töötab failide saatmine telefoni, kuidas aga saaks tööle failide saatmise arvutisse?
OBEX File Transfer ühenduse loomisel telefonis küsitakse nõusolekut ja parooli, arvutis aga parooli ei küsita ja ühendust ei looda. mismoodi selle failide vastuvõtmise toimima saaks? (kasutan nokia 6280)
|
|
Kommentaarid: 193 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
vull
HV veteran
|
06.04.2010 18:08:15
|
|
|
mul oli ühel XP-l selline variant, et sai selle OBEX file transfer ftp vms kaudu telefoni kaustu sirvida myComputeri all.
mismoodi see uuesti lisada? imo polnud see mingi 3rd part app vaid ikka osa XP-st kuna passis seal mycomputeri all
   |
2 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
marqs
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|