Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Ericsson T39m märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
2mblik
HV kasutaja
2mblik

sõnum 14.12.2009 12:59:03 Ericsson T39m vasta tsitaadiga

link :: Ericsson T39m

Nii, sain siis paar nädalat tagasi PEAAEGU tutika Ericsson T39m omanikuks (tehase taastatud)... Hetkel minu jaoks täiesti toimiv värk, kuna need ajad on möödas, kui oli vaja eputada muusika ja kaameraga, nüüd aga on tähtis, et saaks kõned peetud ja smsid saadetud..
Lugedes reviewsid, ei ole midagi ette heita, ameeriklased kohati nurisevad 1900se sageduse üle, kuid eurooplased kiidavad.. Aku paistab hetkel hea, hetkel nädal kestvust pideva rääkimisega.. Küll aga tekkis nüüd küsimus, et kas on kuidagi võimalik tarkvara uuendada ka ise? Bluetooth ja IrDA on peal.. Mingeid programme ka nagu leiaks.. Surfates SERVICE menüüs (kombinatsiooniga avatav) näen, et tarkvara on küllaltki vana, lausa aastast 97, kui kuupäeva õigesti lugesin.. Ja hetkel on nii, et kuigi BT on algeline, on mul HF BT2.0 ja need omavahel kord suhtlevad, kord mitte.. Kas seda on võimalik kuidagi parendada?

Siiski on tegu hea telefoniga, parim klapiga Ericsson, mida ma tean - isegi Snake game on olemas. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Ericsson T39m
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.