praegune kellaaeg 18.06.2025 17:26:44
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
2mblik
HV kasutaja

|
14.12.2009 12:59:03
Ericsson T39m |
|
|
link :: Ericsson T39m
Nii, sain siis paar nädalat tagasi PEAAEGU tutika Ericsson T39m omanikuks (tehase taastatud)... Hetkel minu jaoks täiesti toimiv värk, kuna need ajad on möödas, kui oli vaja eputada muusika ja kaameraga, nüüd aga on tähtis, et saaks kõned peetud ja smsid saadetud..
Lugedes reviewsid, ei ole midagi ette heita, ameeriklased kohati nurisevad 1900se sageduse üle, kuid eurooplased kiidavad.. Aku paistab hetkel hea, hetkel nädal kestvust pideva rääkimisega.. Küll aga tekkis nüüd küsimus, et kas on kuidagi võimalik tarkvara uuendada ka ise? Bluetooth ja IrDA on peal.. Mingeid programme ka nagu leiaks.. Surfates SERVICE menüüs (kombinatsiooniga avatav) näen, et tarkvara on küllaltki vana, lausa aastast 97, kui kuupäeva õigesti lugesin.. Ja hetkel on nii, et kuigi BT on algeline, on mul HF BT2.0 ja need omavahel kord suhtlevad, kord mitte.. Kas seda on võimalik kuidagi parendada?
Siiski on tegu hea telefoniga, parim klapiga Ericsson, mida ma tean - isegi Snake game on olemas.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|