Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
486
HV Guru
|
01.11.2009 01:02:03
|
|
|
TheDJ kirjutas: |
SAW on selline filmiseeria mis KAS MEELDIB TÄIEGA või EI MEELDI ÜLDSE (nõrganärvilised) |
Mulle näiteks väga meeldis esimene film. Teine ka veel ehk isegi kuidagi... ahh tegelt mitte. Mis žanr see on üldse? Õudus küll mitte, rohkem mingi psycho slasher ilma igasugu sisuta.
Mäng on kuidagi isegi huvitav. Mõistatused pakuvad tegevust, kuid võitlemine on nagu WTF?
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
01.11.2009 04:22:11
|
|
|
486 kirjutas: |
TheDJ kirjutas: |
SAW on selline filmiseeria mis KAS MEELDIB TÄIEGA või EI MEELDI ÜLDSE (nõrganärvilised) |
Mulle näiteks väga meeldis esimene film. Teine ka veel ehk isegi kuidagi... ahh tegelt mitte. Mis žanr see on üldse? Õudus küll mitte, rohkem mingi psycho slasher ilma igasugu sisuta.
Mäng on kuidagi isegi huvitav. Mõistatused pakuvad tegevust, kuid võitlemine on nagu WTF? |
See žarn on tegelikult selline inimese nõrganärvilisuse ja alateadvuse piiril mängiminine, Psaiko-killing stuff Sick psühho killing killimine, haiglane.
Ma pole kunagi neid filme vaadanud aga olen kursis umbes. See on nii etteaimatav kõik. Mäng meeldib neile kes on täiega mingid arstid või hospital teemal sõbrad, umbes nagu Nip/Tuc. See ei paku pinget suvalisele horror-õudusfännile. Pigem filmiseeria fännile eriti kuna uus film tulekul.
_________________ Võta aega veidi ringi vaadata |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
-xyx-
HV vaatleja
|
01.11.2009 07:49:39
|
|
|
kusjuures mulle tõesti meeldib see mäng, kuigi ei saaks öelda, et ma "saw" filmiseeria paadunud fänn oleksin.. kõik osad on muidugi vaadatud, aga mäng on midagi erilist, vahelduseks üksluisele pähe kõmmutamisele või hüppa ja karga vehkimisele. Loomulikult ei tasu sellest mängust otsida super graafikat, actionit ja võitlust, pealegi on see mäng vaid ühe korra mängimiseks. (nö. rendikas)
Aasta parim mäng ta loomulikult ei ole aga siiski etem kui paljud nö "game of the year" kandidaadid olema pidid.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
02.11.2009 00:30:19
|
|
|
Bleh, iga nõrganärviline suudab SAW vaadata, suht nõrk film ju. Pigem vaadata midagi nagu Paranormal Activity mis ajas isegi minul hirmu nahka. Mingit gore ega värki pole vaja, sitt oli lahti pidevalt Aga teemasse siis:
Kuidas seal SAW mängus on, mingid klipid on, siis antakse sinul mõistatus ära lahendada ja lahti saada, või pead ise edasi liikuma mängus erinevate tegelastega või kuidas?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
03.11.2009 00:49:46
|
|
|
oled üks tegelane seal, alguses pole sul aimugi mis teha tuleb, lihtsalt peldikus kinni ja kõik. tee mis tahad, mingit vihjet ei saa peale selle, et peldiku uksel on koodiga taba ees. edasi liigud oma tegelasega nagu ikka survival horroris. ei tea, kas spoilerdan ära äkki midagi, aga
Spoiler 
huvitavamaks teeb asja see, et sa pole seal üksi, mahajäetud hullaris siis, ja põmst oled niigi teiste elud p3rse keerand, ehk siis teised su peale ülivihased, aga asja ajab hullemaks see, et sulle on üks võti sisse opereeritud, mida teistel kohe väga hädasti vaja on, et sealt majast pääseda.
Edit:
OMGAAAAD, kui pikk see mäng on veel. mul närvid juba täiesti läbi. käed värisevad ja ei julge enam pellerisse ka minna ammugi siis veel magama. ei raisk, täna öösel me ei maga. peab netist hakkama ilusaid asju otsima, muidu raisk lislt ei julge magama minna. onu jigsaw ja see metssea peaga elukas tulevad koos külla ja viivad mu kohe kuhugi mahajäetud ja lagunevasse hullumajja ära. HEEEELP MEEEE!!!!!
krt no ausalt ka, oleks naine, poeks kohe naise kaissu ära.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
03.11.2009 00:51:51
|
|
|
Batman :Arkham Asylum ja Risen ?
EDIT : Dead Space ilmus eelmine aasta.
viimati muutis heretic666 03.11.2009 01:03:27, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
03.11.2009 01:00:11
|
|
|
batmani pole proovind, risen on mõnusalt kaasakiskuv , ahjaa, kas ei old mitte dead space see aasta? või ma lislt mängisin seda see aasta.
aga jah, kõik senised mänguelamused jäävad selle saagi poolt tekitatud hirmujudinate varju.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
nmk
Kreisi kasutaja
|
18.12.2009 00:24:39
|
|
|
kuradi lahe mäng ikka
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
26.12.2009 13:55:08
|
|
|
kuradi pikk, oma arust olin juba peaaegu lõpus, kuid siis nägin, et alles poole peal. Vaatasin siis lõpud youtubes ja need ei ole väärt edasi mängimiseks. Korduv tegevus hakkas tõsiselt pinda käima.
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|