Teeme siis selle aasta Gamescomi teema ka valmis juba.
Gamescom alustabki juba järgmisel nädalal.
Mõned pressikate ajad, mis leidsin:
Microsoft - 12. august, kell 15:00
Sony - 12. august, kell 20:00
EA - 13. august, kell 11:00
Teiste pressikate aegu hetkel ei märganud (vb polegi veel kinnitatud neid).
Sonyl on kindlasti mitu striimi Youtube's ja Ustreamis. Microsoft lubas sel aastal otseülekande teha (erinevalt eelmisest aastast). EA kohta hetkel ei tea. Suurematel mängportaalidel (a la IGN, Gamespot, Gametrailers) on nagunii oma striimid paralleelselt jooksmas.
Loodetavast on Sony'l veidi paremad kaameramehed sel aastal...
EA on ka lubanud otseülekande teha enda kodulehel. Sama on ka nii MS (Xbox lehel) ja Sonyga (PS lehel). Samuti kindlasti jah kannavad ka mitmed teised portaalid neid üle nagu ikka.
//EDIT: Keegi muidu kursis, kas ikka mõned teised mängutootjad (nt Ubisoft) ka ikka teeb pressika? Kuskil nagu jäi silma, et on ka veel teisi mängutootjaid pressikatel. Või tõepoolest viimasel minutil avalikustatakse nende pressikate ajad? Pole endale silma jäänud nende omad.
Väga nõrk pressikas Microsoftilt. Tegin veits märkmeid ka vaatamise ajal:
1. Assassin's Creed CG treiler
2. Saksa tüüp / Phil Spenceri intro
3. FIFA 15 - same shit, different day
4. ID @ Xbox - ei midagi huvitavat, võib-olla läks midagi selles kiire montaažiga showreelis kaduma. Eraldi välja toodud mängud huvi ei paku.
5. Call of Duty 11 - same shit, different day
6. Evolve - ei ole mina selle mängu võlu tabada suutnud, koostöö mängud mind ei huvita ka. Piinlik, skriptitud kommentaar.
7. Tomb Raider - screenshotid E3'l näidatud CG treilerist? Tõesti? Eksklusiivsus teeb Xboxi omanikud ilmselt õnnelikuks ja seda saab nüüd tõmbenumbrina promoma hakata. Iseasi muidugi, kui konkurentsivõimeline Xbox One 15 kuu pärast veel on.
8. Quantum Break - meh, järjekordne ulmeline shooty shooty bang bang. Sami Järvi üritab võimalikult mitte-soomlane olla.
9. Fable Legends - see mäng näeb lihtsalt kole ja halb välja.
10. Screamride - esimene positiivselt huvi tekitanud mäng.
11. Forza 5 / Forza Horizon 2 - - F5'te uute tasuta autode lisamine on muidugi positiivne.
12. Ori and the Blind Forest - E3 treileri põhjal olin optimistlik, see gameplay demo viis igasuguse ootusärevuse minema.
13. Sunset Overdrive - veel üks mäng, mis iga korraga järjest halvem tundub. Ei meeldi selle mängu meeleolu ja olek. Jätsin hiljuti Bully mängimise pooleli, sest peategelane oli väljakannatamatu imbetsill. Tundub sarnane juhtum olevat.
14. Halo - mulle pole Halo seeria kunagi meeldinud. "Ja siin on video sellest, mida Halo 5 arendajad mängust arvavad" oli justkui EA E3 pressikalt võetud. Midagi näidata pole aga näitame ikka. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
GTA V release tähtajast ei olnudki midagi... Olin nii kindel selles, et kuuleb sellest Sonylt. Ei tea, kaua nad sellega venitavad veel...
Aga igatahes mulle Sony oma meeldis rohkem. Rohkem sai näha ja minu jaoks rohkem "üllatusi".
Üllatusi võis rohkem olla aga igav oli... MS oli sellessuhtes parem... nextgen mänge ka midagi erilist ei näinud, ikka same old same old _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
See maasolek oli vaid korraks ju. Samuti see blackscreen (ning sel ajal ei olnudki midagi ju vaadata, juttu kuulis). Asi ka, mille üle nüüd nii suurt numbrit teha. Nagu midagi väga tähtsat jäi kuulmata/nägemata.
//EDIT: Oligi kõik v? Sims4, Fifa ja Battlefield Hardline. Mida muud ei näidatudki? (jah, algul näidati paarkümmend minutit mingit täiesti mõttetut mängu, sel ajal keerasin striimi kinni).
viimati muutis Siim159 13.08.2014 12:18:56, muudetud 1 kord
Muidu Xbox oli päris saast.
Ps4`l ka eriti midagi supper head ei olnud.
Oleks tahtnud Project Morpheuse kohta infot ja Unchartedi.
Nendest vana graafikiga indi mängudest ma ei saa üldse aru.
Kas tõesti ostetakse kallis konsool, et neid mängida?
Või nad lihtsalt promovad oma indisõbralikkus? _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.