Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
elgordo
HV kasutaja
|
22.12.2009 20:55:01
Kõvaketta liigutamine ühelt arvutilt teisele |
|
|
Selline lugu:
Kodus kaks arvutit ning ühel tekkis mingi jama kõvakettaga. Lugesin veidi netist artikleid ning soovitati probleemne kõvaketas panna teise arvuti taha et sealt tähtsad asjad kätte saada. Tuli aga välja et "katkise" arvuti kõvaketas nõudis selliseid ühendusjuhtmeid mida "korras" arvutil ei olnud.
Tuli siis idee asju veidi teistpidi teha- panna korras arvuti kõvaketas "katkisesse" arvutisse ja siis lükata katkine kõvaketas taha.
Igal juhul, point on hoopis muu:
Mul on kaks kõvaketast kuhu on Win XP peale pandud. Kui ma võtaksin selle ühelt arvutilt ja paneksin teisele JA installiksin ka kõik vastavad draiverid peale, kas arvuti töötaks korralikult? Või peaks kõvaketta formattima ning XP (või mis iganes) uuesti peale panema?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
22.12.2009 21:12:38
|
|
|
Kui arvutid on konfilt erinevad siis kindlasti võiks puhta Windowsi peale panna.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
22.12.2009 21:19:41
|
|
|
Kõvaketaste päästmiseks, andmete kopeerimiseks, on kokku pandud arvutiseppadele MiniPE CD , tiri see alla, kõrveta plaadile, käivita selles arvutis kuhu kõvakettad sobisid see CD, enne muidugi tuleb BIOS`es CD boot esimeseks panna, edasine on juba enam vähem sarnane nagu XP puhul, tutvu ja saad hea abilise
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
elgordo
HV kasutaja
|
22.12.2009 22:06:03
|
|
|
Ok, olen otsustanud uuesti XP peale panna aga ma ei suuda:
Võtsin vanalt arvutilt kõvaketta ja pani uude ning sain ka käima. Nüüd kui panen Windowsi CD sisse, siis arvuti ei reageeri sellele üldse. Kuidas ma küll saaksin oma ketta ära formatt'ida ja Windowsi peale panna? Kui ma restardin arvuti ning XP CD on sees, siis arvuti ei tee sellest väljagi ning teeb tavalise startupi. Milles võib olla probleem?
Üritasin ka läbi CMD'i format'i teha aga arvuti ei lase.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
22.12.2009 22:06:37
|
|
|
BIOS'ist määra, et enne HDD-d proovitakse optiliselt seadmelt bootida. Või kui arvuti võimaldab, siis on võimalik seda ka arvutit käivitades ühekordselt valida.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|