Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Linux & UNIX »  call of duty united offensive serveri install ubuntu serverisse märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Markspoiss
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.12.2009 16:53:54 call of duty united offensive serveri install ubuntu serverisse vasta tsitaadiga

niisiis sain selle asja lõpuks pika pusimise peale jooksma...

mure nüüd siis selline,et kuidas panna see asi servicena tööle? et noh masina käivitamisel alati see ka käima tõmmatakse:) ehk aitab keegi mis skriptiga ja kuhu panna siis mis ajsad:) tänud!

./coduo_lnxded +set fs_game panzer +set dedicated 2 +exec dedicated.cfg +map_rotate

on siis see millest hetkel asja käivitan ja asi asub /etc/coduo

EDIT: ei hakka uut teemat tegema seega küsin siin... et kui ma selle servri käima selle käsuga lasen siis kuidas ma konsoolis selle serveri kinni saan panna? et ma ei peaks tervele serverile restarti tegema koguaeg icon_biggrin.gif tänud!

tiitise
HV kasutaja

sõnum 05.12.2009 22:35:12 vasta tsitaadiga

http://tinyurl.com/yfqrnoe
kinni saad nii:
ps ax |grep coduo
seejärel vaatad mis on protsessi id
ning kill -9 protsessi_id
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Markspoiss
HV veteran

sõnum 05.12.2009 22:39:29 vasta tsitaadiga

tääänx:)

aga seda startup asja ma nagu üritasin siin selle skeleton vms jamast tegin koopia ja siis üritasin seal pusida aga mulle kui algajale linuxi kasutajale käib see asi ikka üle jõu kahjuks:(

tiitise
HV kasutaja

sõnum 05.12.2009 22:49:27 vasta tsitaadiga

pole katsetanud aga lugedes netist peaks põhimõtteliselt asi nii toimuma.
Esmalt teed faili ja sisu peaks olema selline:

#!/bin/bash
coduo_lnxded +set fs_game panzer +set dedicated 2 +exec dedicated.cfg +map_rotate

seejärel kopid faili /etc/init.d/ kataloogi ja annad käivutusõigused.
Muidugi võid ka kohe sinna kataloogi selle faili teha
Jõudu ja jaksu
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
kaabakas
HV veteran
kaabakas

sõnum 06.12.2009 05:40:38 vasta tsitaadiga

Enamasti on juhuslike enda asjade jaoks /etc/rc.local fail. Sinna paned oma vajaliku käsu sisse ja ongi kogu lugu. Välja näeks rida seekord siis midagi taolist?
/etc/coduo/coduo_lnxded +set fs_game panzer +set dedicated 2 +exec dedicated.cfg +map_rotate &
Konsoolis saab asju sulgeda ka nime järgi, 'killall coduo_lnxded' vms tuleb appi.

Markspoiss
HV veteran

sõnum 06.12.2009 11:08:56 vasta tsitaadiga

tänud mehed tänud:) proovin:) aga selle killall coduo_lnxded proovisin siis kukkus lõugama et ei leia protsessi vms.. kuigi server jookseb:S

nii selle asja saan ilusti käivitama aga nüüd probleem.... ütleb et could not load default_mp.cfg make sure Call Of Duty is run from the correct folder. sellist faili seal pole olemaski:S ja kui ma käivitan niisama puttyga sealt kaustast selle siis server läheb käima aga bäitab consoolis samuti et seda faili ei käivitatud jms... äkki saab kuidagi ignoreerida neid veateated?icon_smile.gif

kaabakas
HV veteran
kaabakas

sõnum 07.12.2009 02:50:50 vasta tsitaadiga

Kui killall ei leia protsessi, siis on protsess mingi teise nimega. 'ps ax | less' vms käsuga uuri nimi välja ja jäta meelde.
Veateatega on nii, et kui asi töötab, siis milles probleem. Kui ei tööta, siis pead googlest abi saama.

Markspoiss
HV veteran

sõnum 07.12.2009 12:04:34 vasta tsitaadiga

kui käsitsi käima surun siis töötab... aga automaatselt käima ei vea selle veateate tõttu icon_sad.gif
kaabakas
HV veteran
kaabakas

sõnum 07.12.2009 13:59:46 vasta tsitaadiga

siis proovi sellist automaagikat:

cd /etc/coduo
./coduo_lnxded +set fs_game panzer +set dedicated 2 +exec dedicated.cfg +map_rotate &

Markspoiss
HV veteran

sõnum 08.12.2009 11:06:14 vasta tsitaadiga

niii tänud! tundub, et see automaagika töötab.... aga kas saab seda nüüd nii ka sättida et ta ei näitaks mulle seda kosnooli jama seal serveri ekraanil?icon_smile.gif vaid jääks nagu tausta jooksma vms:) praegu jääb see konsooli kräpp siia ja ei tule seda login värki:) pole küll hullu muidu kuna toimingud teen naguinii üle SSH aga ilusam oleks vaadata vahel kui see ekraan läbu täis pole:)
obundra
Kreisi kasutaja
obundra

sõnum 08.12.2009 13:05:34 vasta tsitaadiga

Võta rea lõpust "&" ära ja asemele kirjuta ">/dev/null 2>&1"
Markspoiss
HV veteran

sõnum 22.09.2010 18:44:31 vasta tsitaadiga

nii eks ma proovin... ei hakka uut teemat tegema aga lasin virtual serverisse asja üles ja jookseb debiani peal... ja nüüd seal selline anomaalia kaustast käivitades asub siis samuti /etc/codserver ja kui annan käsu seal ./coduo_lnxded siis tuleb permission denied ok annan siis käivitusõigused ära ja nagu see tehtud on ütleb et faili pole olemas:S ja kui muudan tagasi siis jälle permission denied milles võib olla probleem?:S

EDIT: ma siin kirjutasin konsoolis kuskil chmod -x vms ja peale seda ei saa enam midagi käivitada... ei lase mul /home/marko kaustas ventrilo serverit ka käivitada.... sama pull... mis ma küöö nüüd untsu keerasin:(

EDIT:

tegin siis fresh installi sinna... aga peale fresh installi on asjade käivitamisega ikka jama... mina sellest aru ei saa... ubuntus tegin samamoodi asjad ja töötavad... seal aga kasutusel debian ja ei halligi... kausta või faili ei leitud ja jokk:( minu mõistus on otsas:(

EDIT: äkki on seal virtual serveris üldse puudu mingid asjad(installimata) et ma ei saa sel viisil neid asju käivitada? kodus siin panin just uue ubuntu serveri omal jooksama ja seal testisin siis hoobilt lähevad asjad käima kõik:S

EDIT:
nüüd on siuke pull, et asi natuke aega töötab ja siis viskab kotti ja siis tuleb siuke teade: Aborted (core dumped)

EDIT: krt üritan seda serverit nüüd uuesti üles saada aga ei mäleta kuidas selle vastu rohtu leidsin...

******* script compile error *******
Could not find script 'maps\mp\gametypes\_callbacksetup'

see tuleb siis kohe kui mapi käima lasen.. olen proovind plaatidelt neid kopeerida nagu õpetuses ja proovind installida mängu masinasse ja tervet mängu siis kopeerides ja lisades linuxi failid aga sama veateate saan ikkagi...(seda proovin hetkel koduses xubuntu masinas)

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Linux & UNIX »  call of duty united offensive serveri install ubuntu serverisse
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.