Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Kernel32.dll error märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Viperman
HV vaatleja

sõnum 04.12.2009 23:19:11 Kernel32.dll error vasta tsitaadiga

Probleem on siis järgmine: vajutades parem-klikki ükskõik mis ikoonil, tuleb ette kernel32.dll error.
Pilt errorist:
Spoiler Spoiler Spoiler

Read of addressi esimesed neli numbrit/tähte on 5 korda erinevad, ehk võimalikud 5 erinevat errorit? Teised numbrid/tähed on kõigil erroritel samad.
Windows Vista 32bit
Riistvara profiilis.
Proovinud olen System Restore, aga tuleb error, et ei saanud system restore lõpule viia. Proovisin kahe erineva restore pointiga. Googlest polnud ka eriti abi (või ma ei tea mida otsida, proovisin errori numbreid/tähti)
Installinud pole viimasel ajal midagi ehk probleem algas mingist suvalisest ajahetkest. Varem laadis see right click menu natuke aeglaselt ja see shortcuti nooleke start menu kõrval, mis näitab rohkem shortcute, avanes väga kaua (1min).
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kaitzo
HV vaatleja

sõnum 05.12.2009 18:18:02 Re: Kernel32.dll error vasta tsitaadiga

Viperman kirjutas:
Probleem on siis järgmine: vajutades parem-klikki ükskõik mis ikoonil, tuleb ette kernel32.dll error.
Pilt errorist:
Spoiler Spoiler Spoiler

Read of addressi esimesed neli numbrit/tähte on 5 korda erinevad, ehk võimalikud 5 erinevat errorit? Teised numbrid/tähed on kõigil erroritel samad.
Windows Vista 32bit
Riistvara profiilis.
Proovinud olen System Restore, aga tuleb error, et ei saanud system restore lõpule viia. Proovisin kahe erineva restore pointiga. Googlest polnud ka eriti abi (või ma ei tea mida otsida, proovisin errori numbreid/tähti)
Installinud pole viimasel ajal midagi ehk probleem algas mingist suvalisest ajahetkest. Varem laadis see right click menu natuke aeglaselt ja see shortcuti nooleke start menu kõrval, mis näitab rohkem shortcute, avanes väga kaua (1min).

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;310747
Ehk sellest on abi.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Viperman
HV vaatleja

sõnum 05.12.2009 23:20:39 vasta tsitaadiga

Kuna eeltoodud link oli Windows 2000/XP jaoks, siis kasutasin seda: http://support.microsoft.com/kb/936212 mis peaks olema sama asi Vistale?
Igatahes see tegi oma asja ära, aga tuli "Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them. Details are included in the CBS.Log windir\logs\CBS\CBS.log."
Mida ma peaks logi failist otsima?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Kernel32.dll error
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.