praegune kellaaeg 18.06.2025 01:23:12
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lolz
HV vaatleja
|
13.03.2010 18:58:40
Probleem ML N780V läppari ventilaatoriga |
|
|
Tere, tekkis selline probleem hiljuti selle ML läppariga ehk ASUS Z97V isendiga, et ventilaator hakkas lambist väga kurja häält tegema. Umbes nädal tagasi hakkas läppar jamama, alguses hakkas ventilaator lihtsalt kiiretel pööretel tihti töötama, kui läppar oli lihtsalt sees aga ükski programm ei jooksnud, nüüd paar päeva tagasi hakkas aga ventilaator väga kurja häält tegema, undab lauaarvutist tunduvalt kõvemini. Praegu hetkel seis selline, et vaikset perioodi ei ole, ainult undab koguaeg kurjasti, vahel nagu ketassaag saeks läpparis sees vms.
Sülearvuti on ise mingi 5 kuud vana alles ja garantii kehtib. Ise arvan, et kas ventikas lihtsalt ära surnud või siis tolm on sees, aga kuna garantii kehtib siis ei julge lahti teha et vaadata. Tahakski teada, et kas nüüd garantii on ainuke võimalus või saab ise midagi ära teha?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
13.03.2010 19:03:23
|
|
|
Silmini tolmu täis = super-kõrge kuumus = täistuuridel kimav / lärmav ventilaator.
Nii, et kraba läppar kaenlasse ja garantiiremonti - las küürivad ja puhastavad...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etsike
HV veteran

|
13.03.2010 19:11:49
|
|
|
Hakka nüüd tolmu pärast koguaeg garantii vahet jooksma. "Töötle" jahutuse õhu sisse ja väljavõtu kohti tolmuimejaga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lolz
HV vaatleja
|
13.03.2010 21:29:10
|
|
|
Ma vaatasin seda ka veel, et mul see ML Arvutite ekspressgarantii kehtib alles, sellega peaks nad ise kohale tulema ja selle probleemi ära lahendama, nii et ma lasen neil siis endal selle probleemi ikka ära lahendada.
Panin veel seda ka tähele, et kuumus ei ole mängides eriti nagu tõusnud võrreldes sellega kuidas ennem oli.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
14.03.2010 00:10:35
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Silmini tolmu täis = super-kõrge kuumus = täistuuridel kimav / lärmav ventilaator.
Nii, et kraba läppar kaenlasse ja garantiiremonti - las küürivad ja puhastavad...  |
5 kuuga tolmu täis? See tähendab, et see lapakas peab olema olnud kusagil kapi all ja vaiba peal, mida pole paar aastat tolmust puhastatud.
Kas BIOSi update on tehtud? Teine variant oleks ventikaga seonduva surm.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
14.03.2010 01:12:47
|
|
|
Kõrisema hakkav ventilaator on tüüpviga. Vii garantiisse, saad tõenäoliselt 5mindiga uue vendi sisse kui muid kaebusi ei ole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.03.2010 01:14:42
|
|
|
Niipalju v6in lisada, et paar p2eva tagasi oli k2sil paari aasta vanune Acer, millega oli t2pselt nii, et silmini tolmu t2is ja vent pani nagu lennuk t2istuuridel. Lisaks veel see, et vent oli ka ennast poolkutuks kedranud ja l2ks vahetusse.
Postitatud mobile device
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
14.03.2010 01:20:49
|
|
|
Ma olen selle konkreetse mudeli vente vahetanud nii umbes 4-7 kuud vanadel masinatel ning nende jahutused olid vaid õrnalt tolmused. Ma arvan, et antud mudeli juhul on ventilaatori tootja valikuga (kvaliteediga) lihtsalt ämbrisse astutud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|