praegune kellaaeg 19.06.2025 20:50:15
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tommilak
HV vaatleja

|
01.12.2009 18:33:21
Liberty Basic |
|
|
Tere.
Kas siin keegi Liberty Basic keelt kah oskab? Tahaks ühe asja kohta nõu küsida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
nene
Kreisi kasutaja

|
01.12.2009 23:30:35
|
|
|
Sa näikse eeldavat, et su küsimusele vastamiseks on ilmtingimata tarvis Libery Basicu tundmist. Basic keelte perekond on suur, kõik nad üksteisega rohkem või vähem sarnased. Ja Basic omakorda pole kuigivõrd erinev paljudest teistest programmeerimiskeeltest. Oled sa läbi uurinud kõiki maailma programmeerimiskeeled ning seeläbi veendunud, et üksnes Liberty Basicuga kursis olev programmeerija oskaks su küsimusele vastata?
Küsi aga julgesti.
_________________ Mõistus otsas? Pane pinusse... |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommilak
HV vaatleja

|
02.12.2009 13:12:27
|
|
|
Küsimus kõlab siis niimoodi. Ma kasutan "data" käsku, kus mul on hunnik sõnu pandud. Need sõnad loetakse "read" käsuga ja järjest ehk samas järjekorra nagu nad on pandud. Seega ma tahaks teada, mis käsku ma peaks kasutama, et arvuti valiks need sõnad sealt suvalises järjekorras? "rnd"-d ma proovisin aga see kehtib vist ainult numbrite kohta.
Suur tänu sellele kes leiab lahenduse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
02.12.2009 13:21:55
|
|
|
tommilak kirjutas: |
Küsimus kõlab siis niimoodi. Ma kasutan "data" käsku, kus mul on hunnik sõnu pandud. Need sõnad loetakse "read" käsuga ja järjest ehk samas järjekorra nagu nad on pandud. Seega ma tahaks teada, mis käsku ma peaks kasutama, et arvuti valiks need sõnad sealt suvalises järjekorras? "rnd"-d ma proovisin aga see kehtib vist ainult numbrite kohta.
Suur tänu sellele kes leiab lahenduse. |
Kas tegu massiiviga? Kui jah, siis võta max count massiivist ja pane 0 ja saadud max count'i numbri vahele suvalisi numbreid genereerima. Kui tahad, et kordusi ei võeta, siis genereeritud numbri lisad omakorda uude massiivi. Seejärel paned if lause vahele - kontrollib kõik uuest massiivist numbrid läbi genereeritud numbriga. Kui numbrid ei võrdu, siis tegemist uue numbriga ehk uue sõnaga.
_________________ Veebilehed, veebiprogrammeerimine, veebilahendused
Erinevad rakendused ja skriptid. |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|