praegune kellaaeg 20.06.2025 00:37:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kala-kas
HV vaatleja
|
19.08.2009 11:37:25
Kõu D450 + Linux ? |
|
|
Oleks huvi saada selle aparaadiga ubuntul USB kaudu internetti aga kuidas ma peaks seda tegema, mingeid draivereid nagu pole plaadil? Aitäh juba ette.
|
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
19.08.2009 17:00:10
Re: Kõu D450 + Linux ? |
|
|
kala-kas kirjutas: |
Oleks huvi saada selle aparaadiga ubuntul USB kaudu internetti aga kuidas ma peaks seda tegema, mingeid draivereid nagu pole plaadil? Aitäh juba ette. |
Pole selle Jubunduga tuttav, aga vaata mis tasulle räägib kui talle selle kõu seadme sappa lükkad.
dmesg näitab sulle ära kellena seda jublakat tuntakse
Ise kasutan KPPP nimelist vidinat mis ühenduse püsti tõmbab
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
kala-kas
HV vaatleja
|
25.11.2009 17:59:43
|
|
|
Kõu seadmega? D450?
Igatahes probleem on ikkagi et LAN kaudu netti ei saa.. ja admini profiili ka ei saa. Isegi kui panen IP seaded ja need käsitsi. Keegi oskab aidata? Palun.
|
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
25.11.2009 18:51:09
|
|
|
kala-kas kirjutas: |
Igatahes probleem on ikkagi et LAN kaudu netti ei saa.. ja admini profiili ka ei saa. Isegi kui panen IP seaded ja need käsitsi. |
Ood. Räägi ikka nuüüd täpsemalt mida sa teed. Kuhu sa need IP-d paned ja millisest adminni profiilist sa räägid??
Kui USB seadme taha ühendad, siis mis dmesg näitab sulle näitab.
Anna oma tegevusest parem ülevaade, siis ehk suudab sind isegi aidata.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
kala-kas
HV vaatleja
|
25.11.2009 21:12:06
|
|
|
Jah, ma räägin et üle LANi (neti kaabli) ei saa ma üldse internetti. Kuna vend susis seal admin profiilis ( see kirjutad addressbarile mingi http://192.168.0. , sealt saab sätteid kruttida). Kontakteerusin siis eesti energiasse ja nad ütlesid et pane manuaalselt sealt connectioni alt (WINDOWSIS) need ip addressid. Aga ikka ei tööta midagi. Jääb üle USB kaudu, ka seal olen linuxis nii mõndagi proovinud.
EDIT: kuigi oleks rohkem rahul kui neti kaabli kaudu saaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|