Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lada
HV vaatleja

|
15.11.2009 16:48:29
BOOTMGR is missing - Windows 7 |
|
|
Üritasin win 7t installida. Keset installi tegin "extendi" C partitsioonile ehk system partition, enne seda oli 2 partitsiooni. Formaatisin enne seda ka C ketta ära. Mingi hetk lõi errori ette, et teatud failid on puudu või rikutud ja ei saa jätkata. Arvasin, et pean uue DVD kirjutama - äkki tuli vigane DVD. võtsin DVD välja ja kirjutasin uuesti ning siis hakkaski seda "BOOTMGR is missing. Press Ctrl+Alt+Del to restart" ette lööma. Olen proovinud bootida win 7ga, win 7 recovery disk, DBAN, Slax USB jne. Buutimisjärjekorda olen ka sada korda muutnud. EI tööta
Google ütleb, et tuleb bootida recovery diskiga aga mul ei booti mitte ühegi cd, dvd või usb-ga. Enne ebaõnnestunud installi töötas cd-dvd seade ilusti ja samuti ka usb.
NB! Tegemist on Asus x5dc sülearvutiga.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
15.11.2009 19:06:07
|
|
|
Jätsid plaadile boot sektori lisamata?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
lada
HV vaatleja

|
15.11.2009 19:14:29
|
|
|
Räägid äkki lähemalt? Ma arvasin, et iso kirjutamisest plaadile peaks piisama
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
15.11.2009 21:08:47
|
|
|
Aa, sa kirjutasid sellesama ISO plaadile. Ma mõtlesin, et ise keevitasid kokku selle ISO, sel juhul võib boot image kogemata lisamata jääda.
Aga kui sa sedasama ISO kasutasid mida ennegi ja varemalt plaat bootis, siis selles ei saa viga olla.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.11.2009 16:30:46
|
|
|
Suht segane tekst.Mis siis olukord selles arvutis hetkel on ja mis OS sinna installitud on?
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
lada
HV vaatleja

|
21.11.2009 22:07:45
|
|
|
Segane tekst?
Tekstis kõik ilusti kirjas. Isegi see, et tegin formati ja ühtegi OS-i ei saagi peal olla
Igastahes sain korda. Mässasin veidi BIOSes - Panin user default ja siis hakkas cd/dvd-seade tööle.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|