Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  proxy programm ajakirjast arvutimaailm märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
teretalv
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.08.2009 21:57:11 proxy programm ajakirjast arvutimaailm vasta tsitaadiga

minu teada oli arvutimaailmas (võis vabalt ka mõni teine eesti arvutiajakiri olla) tutvustas sellist huvitavat programmi millega sai enda netiühendust "jagada" põhimõte oli sellel et mina surfin suvalise inimese ip aadressil välismaal kes sama prog kasutab ja suvaline inimene välismaal kasutab minu ip-d surfimiseks, selline väike programmike oli, pesitses taskbaril, unustasin selle nime ära icon_lol.gif ehk keegi teab selle nime
Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 44
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Starfield
HV kasutaja
Starfield

sõnum 22.08.2009 21:58:46 vasta tsitaadiga

Äkki oli see Tor Browser?

http://www.torproject.org
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
teretalv
HV veteran

sõnum 22.08.2009 22:04:27 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Äkki oli see Tor Browser?

http://www.torproject.org

kui see artikkel eesti arvutiajakirjast läbi käis kus seda programmi tutvustati siis on se jah
see sibula ikoon tundub ka kuidagi tuttav

Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 23.08.2009 15:15:03 vasta tsitaadiga

Vidalia
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
CnZ
HV veteran

sõnum 23.08.2009 15:44:16 vasta tsitaadiga

vidala kasutab tori ja privoxit konfigureeritult, jep.

aga tor network on juba paljudest teenustest blokeeritud, nii et ei ole ka see kuigi tõhus.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 11.11.2009 20:11:27 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Eavesdropping by exit nodes
In September 2007, Dan Egerstad, a Swedish security consultant, revealed that by operating and monitoring Tor exit nodes he had intercepted usernames and passwords for a large number of email accounts.[16] As Tor does not, and by design cannot, encrypt the traffic between an exit node and the target server, any exit node is in a position to capture any traffic passing through it which does not use end-to-end encryption, e.g. SSL. While this does not inherently violate the anonymity of the source, it affords added opportunities for data interception by self-selected third parties, greatly increasing the risk of exposure of sensitive data by users who are careless or who mistake Tor's anonymity for security.[17]

Kas vastava lõigu vastu aitab puhtalt näiteks KeyScrambler - mis peaks siiski olema vaid füüsilise arvuti turvamisega seotud. Ma ei mõista täpsemalt seda lõiku.. kuidas sellist asja ennetada.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 11.11.2009 21:49:37 vasta tsitaadiga

MarioA. kirjutas:

Kas vastava lõigu vastu aitab puhtalt näiteks KeyScrambler - mis peaks siiski olema vaid füüsilise arvuti turvamisega seotud. Ma ei mõista täpsemalt seda lõiku.. kuidas sellist asja ennetada.
Ei aita. Need tegelased kollektsioneerisid clear text paroole ja kasutajatunnuseid - nagu näiteks HV sisselogimisel kasutatav. Sellise nuhkimise vastu aitab vaid krüpteeritud ühenduste kasutamine kasutajatunnuste ja paroolide edastamisel. Paraku suur osa foorumitarkvarast seda vähemalt praegu veel vaikimisi ei tee. Ma ei oska küll öelda, kui suur osa kasutab basic auth (s.o plain text) asemel digest autentimist, mis on natuke parem kui lausa lahtine tekst (kasutatakse MD5 räsi). Ma ei viitsi praegu uurida, kumba HV kasutab, Tanel oskab sellele tõenäoliselt niisamagi vastata.

viimati muutis Dogbert 11.11.2009 21:59:07, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
teretalv
HV veteran

sõnum 11.11.2009 21:52:26 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ei aita. Need tegelased kollektsioneerisid clear text paroole ja kasutajatunnuseid - nagu näiteks HV sisselogimisel kasutatav. Sellise nuhkimise vastu aitab vaid krüpteeritud ühenduste kasutamine kasutajatunnuste ja paroolide edastamisel. Paraku suur osa foorumitarkvarast seda vähemalt praegu veel vaikimisi ei tee.

ja kuidas ma saan seda sisse lülitada? siiamaani võtan seda kui paratamatust kui firefox ütleb et paroolide saatmine on krüptimata

tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 11.11.2009 21:56:50 vasta tsitaadiga

teretalv kirjutas:

ja kuidas ma saan seda sisse lülitada? siiamaani võtan seda kui paratamatust kui firefox ütleb et paroolide saatmine on krüptimata
Sa ei saagi midagi teha, kui kasutatav veebilehekülg seda ei toeta.
tagasi üles
teretalv
HV veteran

sõnum 11.11.2009 21:58:43 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Sa ei saagi midagi teha, kui kasutatav veebilehekülg seda ei toeta.

minu viga, lugesin natuke su juttu valesti

tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 13.11.2009 11:48:22 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
MarioA. kirjutas:

Ei aita. Need tegelased kollektsioneerisid clear text paroole ja kasutajatunnuseid - nagu näiteks HV sisselogimisel kasutatav. Sellise nuhkimise vastu aitab vaid krüpteeritud ühenduste kasutamine kasutajatunnuste ja paroolide edastamisel. Paraku suur osa foorumitarkvarast seda vähemalt praegu veel vaikimisi ei tee. Ma ei oska küll öelda, kui suur osa kasutab basic auth (s.o plain text) asemel digest autentimist, mis on natuke parem kui lausa lahtine tekst (kasutatakse MD5 räsi). Ma ei viitsi praegu uurida, kumba HV kasutab, Tanel oskab sellele tõenäoliselt niisamagi vastata.

Selle vastu aitab mõningal määral kui logimist teostada ainult siis kui exitiks on mõni usaldusväärne server, a'la FoeBud3 või mõni CCC masinatest. Vidalia puhul saab senikaua uusi circuteid genereerida kuni mõni meeldiva väljundmasinaga õnnestub püsti panna. Ka oli vähemalt mingites Tori versioonides võimalik kasutajal endal exitit määrata (kasutades originaal-URL.TorServer.exit aadressi). Probleemiks muidugi jääb kust tava-/esmakordne kasutaja peaks teadma milliseid masinaid usaldada võib (või kas üldse võib, isegi ametlikud authorityte puhul on ainult nende jooksutajate sõnad et midagi üleliigset ei salvestata).

PS! Artikkel peaks olema hoopis Arvutikasutajas.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  proxy programm ajakirjast arvutimaailm
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.