praegune kellaaeg 18.06.2025 11:23:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
välkjapauk
HV vaatleja

|
31.10.2009 14:52:11
Küsimus seotud internetiturundusega |
|
|
Tere.
Ma ei ole kindel kas see on päris õige alafoorum minu vabandused kui pole, küsimus järgmine:
Kas peab midagi maksma, loa hankima vms, et eraisik saaks müüa isetehtud veebilehel teatuid isevalmistatuid asju? nt. käsitöönikerdused,
puust tehtud kujud, kõrvarõngad mis iganes. Näiteks: põhimõtteliselt kui teed veebilehe valmis pri.ee domeen, viskad lihtsalt pildid hindadega ja kontaktiga.
Pole kunagi uurinud selliste asjade kohta ja ka kuidagi ei leia.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
31.10.2009 14:59:16
|
|
|
Uuri FIE-ga seotud seadusandlust.
Kunagi oli vähemalt nii, et FIE ei pidanud end maksuametis registreerima, kui aastakäive jäi alla 200 000 EEK. Võib-olla see summa on nüüdseks muutunud.
Samas tuludeklaratsioonid ja asjad tuleb ikka esitada.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
välkjapauk
HV vaatleja

|
01.11.2009 14:20:13
|
|
|
Olgu, tänud.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
11.11.2009 17:29:41
Re: Küsimus seotud internetiturundusega |
|
|
välkjapauk kirjutas: |
Tere.
Ma ei ole kindel kas see on päris õige alafoorum minu vabandused kui pole, küsimus järgmine:
Kas peab midagi maksma, loa hankima vms, et eraisik saaks müüa isetehtud veebilehel teatuid isevalmistatuid asju? nt. käsitöönikerdused,
puust tehtud kujud, kõrvarõngad mis iganes. Näiteks: põhimõtteliselt kui teed veebilehe valmis pri.ee domeen, viskad lihtsalt pildid hindadega ja kontaktiga.
Pole kunagi uurinud selliste asjade kohta ja ka kuidagi ei leia. |
Kui sinul klientuur on olemas nad usaldavad sind, siis lase vabalt. Tavaliselt regitakse firmaks just, et usaldust võita. Seega võid firmaks registreerida aga ei ole ka vajalik. Paraku firma regimine ei tõsta usaldust küll minu silmis, sest paljud firmad teevad saasta värki. Teine asi firmad eriti ei taha tegeleda arveldamisega eraisikutega, neil on lihtsam äri ajada firmade vahel.
Oleneb veel kust riigis sa asud. tänapäeval on väga palju freelancereid levima hakanud ning teevad äri rahvusvaheliselt.
Sedasi saadki testida kas sinu tootel on müüki või ei ole .
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|