Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  PowerPoint 2007 SLIDESHOW??? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
metsakaru
HV vaatleja

sõnum 17.11.2009 11:30:45 PowerPoint 2007 SLIDESHOW??? vasta tsitaadiga

Tere

Kasutan kahte monitori ja ühele monitori ma panin slideshow jooksma. Nüüd kui ma midagi tegema hakkan muude tegemistega oma 'monitor 1' siis katkestab slideshow 'monitor 2' peal (kasutan automaatset slide show, iga slide vahetub iga teatud sekundi tagant ise).

Ehk siis kuidas ma saaksin niimoodi, et panen rahulikult oma slideshow teise monitori jooksma ringiratast omaette ja ise saaksin esimeses monitoris millegi muuga tegeleda, ilma et ma peaks kogu aeg seda nö slideshow akent teises monitoris aktiivsena hoidma. Praegu on nii, et kui slide show aken ei ole enam aktiivne, siis slideshow jääb seisma.

Kasutan Microsoft Office PowerPoint 2007 ja Windows 7

Tänud,
metsakaru
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.11.2009 16:11:46 vasta tsitaadiga

Üks võimalus oleks ühendada mmonitor 2 täiesti eraldiseisva arvutiga .p

If you go into the "Set Up Slideshow" dialog box (PPT03) or the ribbon thing (PPT07) set the powerpoint to play on the secondary monitor but uncheck the presenter view setting. Also make sure that the "loop until ECS" box is checked and that all of the slides have auto transitions. You should be able to run the ppt on monitor two and still work on other documents and such on monitor 1. Just make sure not to bump into ppt or it may pause the slideshow.
http://www.churchmedia.net/forums/powerpoint/76-powerpoint-second-monitor-while-something.html

http://www.google.ee/search?hl=et&source=hp&q=powerpoint+second+monitor&btnG=Google+otsing&lr=
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  PowerPoint 2007 SLIDESHOW???
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.