In Split Second, players take part in a fictional reality TV programme where participants race for money and glory. Throughout a race, players can build up their "powerplay" meter by performing stunts such as jumps and precision driving such as passing very close to objects and drifting. As the player builds up their meter, special events can be triggered which create obstacles for other players, create shortcuts or alter the race course entirely. These triggers are also activated by the player's AI opponents.
Pure'i tegijatelt saab ainult head loota. Idee on kah hea (kuigi neid Death Race mänge on juba päris palju olnud). HUD'i asukoht on kah üks huvitavaid asju selle mängu puhul. _________________ TALUSILDID
Lõpuks ometi üks korralik split screeniga racer PS3-le! Teab, kaua ma seda oodanud olen. Näeb selletagi väga kobe välja, online pidavat samuti arendajate poolt kõvasti tähelepanu saama ja HUD on tõesti innovatiivne. Võiks S/S endale sünnipäevaks kinkida küll.
Olin MS2 juba ära unustanud. Kusjuures proovisin Pacifc Rifti demosid küll, aga need ei tekitanud minus erilist ostusoovi. Ei teagi, midagi oli minu jaoks justkui puudu või mulle lihtsalt liiv, muda, laava, suured hüpekad jms ei istu.
Suhteliselt hea.
Samas demo põhjal eriti soovitada ei julge - rajad võivad väga ruttu etteaimatavaks muutuda ja teisi sõitjaid suurte triggeritega just eriti lõbus hävitada polnud. Väiksemate plahvatustega vähemalt näeb, kuidas nad vastu seina sodiks lendavad jne.
Pilt oli ilus ja hullult efektne.
Bluriga võrdleks kõige rohkem just selle paadijuhitavuse aspektist. Siia mängu sobib see kuidagi rohkem, Blurist sooviks PGR'ilikumat juhitavust.
Mingi jama selle demoga
Alustan siis s6itu aga gaasi ja reverse nupud ei funka, k6ik ylej22nd nupud t55tavad nii nagu peavad.
Googlest kah ei leidnud midagi. M2ngin ps3 peal _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
kala1, endal probleeme küll pole. äkki aitab mängule/masinale restart või puldi vahetus.
mängust... midagi nagu isegi oleks, aga kiirus on tõesti olematu. venib nagu tatt ja juhitavus on ka mõttetu "hoia gaasi all lihtsalt", lisaks nõme bumper on kui vastu rajapiiret/vastast sõita. need "relvad" on ka suht imelikud, suuri asju oota terve ring ja väiksed vajavad väga kiiret reaktsiooni, et kellelegi pihta saada. ning kasutada saad ka siis kui mäng seda heaks arvab, mitte siis kui vaja oleks.
Wait wait wait what? Demo on juba PS3'l üleval? Pidi 11 Mai tulema ju?
Kuna psn update on nelj. kell 8 (gmt +3) siis 11 mai vaevalt _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Suhteliselt igav minu hinnangul, sai mingi 5 korda proovitud, selle ajaga vist tulid kõik alternatiivsed rajad ka välja ja enamvähem kõik mida proovida andis sai proovitud. Kokkuvõttes oleks eelistanud midagi Split/Second ja Crashday kombinatsiooni laadset.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.