praegune kellaaeg 18.06.2025 07:16:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Carniflex
HV vaatleja

|
02.11.2009 11:05:00
Microsoft Sidewinder x8 hiir |
|
|
Soetasin omale sidewinder x8 tüüpi hiire. http://www.microsoft.com/hardware/gaming/ProductDetails.aspx?pid=103
Mõned esmamuljed siis sellisest vidinast. Päris esimene mulje oli pigem negatiivne. Esimesed asjad mis muljet rikkusid oli esiteks see, et need pöidlanupud sellel asjal tunduvad väga ebakvaliteetsed. Kui neid katsuda siis on loks tuntav, nagu oleks keegi unustanud nende alla vedrud panna. Teiseks esmamuljet lörtsivaks asjaks on see, et hiir tundub tehtud olevat väga odavast plastikust, mis peale paari aastat logitech G5 tüüpi hiire kasutamist, mis on kaetud suhteliselt mugava kummilaadse pinnakattega tundub suhteliselt nõme sellises hinnaklassis mänguasja eest. Kui need 2 asja välja arvata siis on täitsa hea hiir.
Väiksemad asjad mis häirivad natukene on see, et scrollimise ratas on suhteliselt lai ning neid niiöelda 6 ja 7 nuppu, mis seisneb siis hiireratta küljele lükkamises on suhteliselt ebamugav kasutada. Võibolla ma pole sellega lihtsalt harjunud. Logitech G5'l oli see funktsioon lihtsalt märkimisväärselt mugavam. 'Kolmas' nupp, mis seisneb scrollimise ratta alla vajutamises on umbes sama ebamugav nagu oli logitechi G5 tüüpi hiirel. Ehk siis saab kasutada, aga sinna alla mingit sagedasti vajaminevat funktsiooni siiski pigem ei paigutaks. Kergelt häirib ka see, et käigult resolutsiooni vahetamiseks on 3 eelprogammeeritavat nuppu, mis laksust sul asja mingi dpi peale virutab, kuna mulle meeldis logitechi lahendus natukene rohkem (astmeline liikumine, kus sa saad sammu ette määrata) - see on siiski suhteliselt maitse asi samas ning 3 erinevat eelnevalt määratud resolutsiooni millede vahel sa lennult vahetada saad on tegelikult siiski täiesti piisav. LCD ekraan, mis sulle valitud resultsiooni numbriga näitab jätab suhteliselt külmaks ning on minuarvates samaväärne konkurentide värviliste tulede süsteemiga.
Peale mõnda päeva kasutamist olen ma siiski selle hiirega üsna ära harjunud ja tegelikult on ta siiski suhteliselt mugav ning hea funktsionaalsusega. Netis loetud ülevaadeted paljud kurtsid, et hiir on kole suur ning käes ebamugav. Tõesti nesimesel päevalö kippus käsi valusaks jääma kuid peale seda kui ma hiire sügavamale pihku võtsin on ta tegelikult üsna ergonoomiline. Mul on muidugi ka suhteliselt suured käed. Hiir on natukene kõrgem ja laiem kui on tavaliselt hetkel turul olevad mänguhiired ning minujaoks sobiv asend oli nii, et hiire keskel olev küür jääb täpselt peopesa alla. Sellise asendi korral toetub sul käsi üleni hiire peale. Ilmselt seegi on tegelikult muidugi maitse asi.
Kokkuvõtteks siis. Funktsionaalsuse ja kasutusmugavuse poolest on see hea hiir. Vähemalt peale seda, kui sellega mõned päevad harjuda. Negatiivne on väga odava 'feelinguga' plastik millest on tehtud korpus ning logisevad pöidlanupud. Kui sa otsid mänguhiirt siis võiks ilmselt vaadata alustuseks siiski razori (kuigi mulle isiklikult on natukene vastukarva ainult firmanime eest niipalju 'juurde' maksta) ja logitechi suunas. Juhul, kui see hiir köidab võiks leida kuskil võimaluse seda enne ostmist siiski ise katsuda natukene.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Carniflex
HV vaatleja

|
03.11.2009 10:58:45
|
|
|
Hm. Ma suutsin tolle sektsiooni kuidagi täitsa maha magada. Iseenesest võiks tegelikult sellesama threadi sinna liigutada. Ilmselt sellist täismõõdus ülevaadet pole mõtet hakata kirjutama, kuna selle konkreetse vidina kohta on netis üsna häid ja põhjalikke ülevaateid juba olemas mitmes kohas. See siin oli mõeldud nagu rohkem kerge täiendusena netis olevatele ülevaadetele, kuna seda, et osad nupud logiseda võivad ei jäänud mulle neid lugedes eriti silma.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|