praegune kellaaeg 20.06.2025 18:39:25
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Genobe222
HV vaatleja
|
30.10.2009 20:56:58
Windows could not start because ... |
|
|
Tere, mul on siis üks suuremat sorti probleem. Lükkan arvuti käima siis ja lööb ette kirja: "Windows XP could not start because the following file is missing or corrupt: WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SOFTWARE" Lugesin siis googlest ja proovisin siin paari asja, nimelt:
1) Windowsi plaat sisse, lähen SETUPi, recovery consolesse, küsib siis seda kohta kuhu sisse logima peaks, kirjutan 1 ning vajutan ENTER, peale seda ei tee midagi ning lihtsalt jääbki nii, pole küll üle kahe tunni oodanud, aga ma ei tea kaua ootama peaks.
2) Windowsi plaat sisse, lähen SETUPi, panen Install, ootan, jääb sinna peale seisma kui ütleb "Searching for previous versions of Microsoft Windows" ning ongi jokk, ootasin 5 tundi , ei teinud midagi.
Mida teha? Lugesin seda teemat: "https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5386654&sid=ae6c740d653a7bb34e2efe1622e1df19"
Tal tundus sama probleem olevat, mis ta tegi? Kuidas korda sai? Äkki isik ise näeb seda teemat ning vastab ja annab nõu...
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ccayser
Kreisi kasutaja

|
30.10.2009 21:15:34
|
|
|
neid mitmeid tunde sa küll ootama ei pea. Esimesel juhul peaks peale enteri vajutamist kohe mingi muutus toimuma ja teisel juhul võtab küll veidi aega, aga mitte 5 tundi. Mina kahtlustan Bad sectorit. Katseta mõne teise kõvakettaga.
_________________ LCD monitoride remont |
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|