Windows on tasuline op-süsteem, loomulikult ei lasta seda mobiilsele kettale paigaldada. See tähendaks, et sa saaksid seda kasutada suvalisel hulgal arvutitel ja onu Billil jääks hulga raha saamata nende käest, kes sinuga samal viisil toimivad. Mille eest ta, vaeseke, siis uue laeva, lennuki või villa ostaks?!
Kui tahad op-süsteemi ilma arvutita kaasas kanda, pead piirduma "linuxi ja muu kräpiga", mis kasutajatele piiranguid ei sea. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
kui keegi selle manuali järgi windowsi usb pulgalt käima saab, mis link siin jagati siis ta võiks kirjutada väikese juhendi kuidas ta seda tegi. ma olen isiklukul proovinud 4 erineva usb pulgaga, 3 erineva masinaga ja jumal teab veel mis ning kuidas aga käima ei saanud. sain installitud windowsi ja kõik oli ilus ning tore aga üles ei bood'i - BLUE SCREEN.
---
kui linuxiga päri oled siis soovitan proovida - MINT linuxit. kaasas oli windowsi utility mis kirjutas kõik vajaliku pulgale ning tegi muu kasuliku ära. antud pulk startis kõigil neljal masinal ilma probleemideta ja kiirus oli ka enam vähem.
Sellel teemal on ka põhjalik foorum olemas.
BSOD- põhjuseid on mitmeid. Tuleb kõik välised USB seadmed lahti ühendada ja siis proovida, proovida safe mode jne. Enamasti on driverite konfliktid.
Klassikaline on 7b error
Kui XP USB pulgale panna, siis tuleb valida maailma kiireim, näteks PD7 vms. Sest enamus USB pulkadel on lugemine sama kiire kui USB kõvakettal aga kirjutamine mitu korda aegalsem. USB pulgal sai katsetatud ja XP tuli megakiirelt üles aga sisselogimine ja edasine tegevus oli ikka täielik piin.
Kui on aga XP USB kõvakettal, siis eriti kiirusel (võrreldes SATAga) vahet ei teegi
Seda XPd mis on USB kettal saab bootida ainult sama tootja kiibistiku emaplaatidega arvutitel, st kui installid XP USB kettale näiteks DELLi arvutiga, siis peaks saama seda XPd bootida kõikidel Dell arvutitel ja muudel milledel on Inteli kiibistik.
Arvuti vahetamisel driveritega võib jamasid tulla aga üldjuhul pead 1x ainult installima, eelmise arvuti driverid jätab xp meelde jne.
Aga tänapäeval on hakanud levima ka eSATA-d. Siis Opsüsteemil pole õrna aimugi, et see on tegelt väline ketas, ja saab alati installida win7 jne
no proovisin kõike - kõik mitte vajalikud seadmed ära järelt (usb hiir, klaver,jm.), jne jne. ikka blue screen. sorteerisin seda foorumit ka ja ei saanud ka sealt leitud kildudega käima. aga kui Sa (DVDRW) väidad, et Sa said käima siis olen mina ilmselt "rumal" lihtsalt. eks ma proovin siis kunagi uuesti kui vajadus tekib suurem selle järele.
Üks oluline nüans, et mul on õnnestunud ainult XP SP2-ga, SP3-ga mitte! ja ise katsetand olen ainult Delli arvuteid.
Seal on ka tabel, millega on õnnestunud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.